Feiring med overraskelse❤️

Etter frokost dro vi til huset for å jobbe. Det er nok å ta fatt på. Som vanlig fikk vi gjort mye. Nico Widebergs bilde, fra kunstklubben, fikk plass over det nye vitrineskapet, fra Jysk. Og vitrineskapet ble festet til veggen.

Etter en tur på fyllinga med Roberts oppvaskmaskin, og masse søppel fra flytteprosessen, ble det kaffe på Søgne bakeri, og innkjøp av kake til jubilanten🇳🇴🇳🇴🇳🇴🎂🎂🎂

Vi fylte vitrineskapet med minner fra et liv. En blå glassflaske, innkjøpt i bruktbutikken på Mjåvann, salt og pepperbøsse kjøpt på Picassomuseet i Malaga by. En «vinkork» kjøpt i Firenze, med Medicienes våpenskjold, laget av Muranoglass. Et keramikkfat kjøpt i Mijas, en av de hvite byene i Andalucia, i Spania. Et forseggjort krus innkjøpt i USA, av Per Svein i sjømannsperioden. En alveengel fra Pitlochry, i Skottland. Ei blå skål etter mine svigerforeldre. Tre glass fra Magnor glassverk, julegave fra Per Sveins jobb. To kunstkopper, innkjøpt på Galleri My, i Narvik. En healingengel, gave fra Hannemor. En vakker kopp med skål, etter svigers. Mokkakopper etter Per Sveins tante Anny. En boks i blå velur for diverse oppbevaring. Fire vinglass i svak turkis, og en turkis kanne det står gjenbrug på, alt kjøpt i bruktbutikken på Mjåvann. På toppen av skapet står fire turkise telysholdere, innkjøpt på salg, og en sølvfarget bolle, som Per Svein fisket opp fra en container på gjenvinninga. Alt dette samlet, ble til et smykke og en fest for øyet.

Med italienske Moda over høytaleren fikk vi en nydelig pause, før kaker ble servert for å feire tiårsjubilanten. Gavene hun hadde fått var mange, ønsker var blitt oppfylt, både på mors og fars side av familien. Øredobber og bling bling ble vist frem. Vi ble med på Roberts pckjøp, og onkel og tante på ranchen hadde kjøpt tastatur med lys. Mens vi spiste tikket det inn en overraskelse fra Ljiljana. Vi gikk sammen på sosionomstudiet. I fjor fikk vi låne leiligheten hennes i Kroatia, vederlagsfritt. I går fikk jeg denne meldingen fra henne.

Når vi får hodet litt mer over vannet tar vi med oss alle tre barnebarna til Lista, for en dag med store opplevelser. Jhonny ble helt i hundre da han forsto hva denne fantastiske gaven innebar. Når baderommet er klart på hytta, skal Ljiljana være den første som får tilbud om å låne den. Og når Casa Amore er klart for å ta i mot gjester skal hun få en invitasjon til en opplevelseshelg hos oss. Livet ved havet har mye å tilby, da kan vi også få noen lange og gode samtaler om livet💙❤️💚

I dag kommer rørleggeren og gjør seg ferdig. Dusjveggen i hovedbadet kommer på plass, og vaskemaskinen i leiligheten blir montert. Vi ser frem til det.

2 kommentarer om “Feiring med overraskelse❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s