Galleri Liland🌅

Det blir stadig tommere i Lilandsresidensen. Vi fyller opp bilen hver gang vi drar til Langenes. Likevel er det fortsatt mye igjen.

Vi får stadig ting på plass. I går fikk vi satt på dørstoppere til ytterdørene til kontordel og hovedhus. Det regnet så mye da vi gjorde det at vi måtte vente med ytterdøren til leiligheten.

Vi har begynt å henge opp kunst, familieminner og reiseminner. Etter 35 år som kjærester har vi samlet en god del. I Casa Amore kommer det til sin rett, dag for dag. Vi har begynt å kalle hovedetasjen for Galleri Liland. Nye ting kommer på plass hver eneste dag.

Det ene kunstvetket fikk vi gjennom en ekstratrekning i kunstklubben, for noen år siden. Vi skjønte egentlig ingenting før vi fikk beskjed om å hente det. Det kom som lyn fra klar himmel.

Det andre bildet er det siste vi har fått fra kunstklubben. Vi fikk det i januar. Det sto på vår ønskeliste, som vi hadde levert inn i forkant av trekningen, vi visste fargene ville passe inn i det nye huset.

Keramikkfatet kjøpte vi da vi ferierte i Kalives på Kreta for en del år tilbake. Vi har kjøpt en del fat på våre reiser i utlandet. De kommer nå frem i lyset. Dette fatet kjøpte vi i en butikk med brukskunst. Han som drev den var flyktning fra Zimbabwe. Han måtte forlate landet da de hvite ble kastet ut. Vi hadde en spennede samtale med mannen, alle har en historie, og vi elsker å høre folk fortelle fra et levd liv.

Den store blå vasen er kjøpt på Biltema for en billig penge. Jeg elsker formen og fargen. Settet i glass er fra Magnor Glassverk, og er en julegave fra ConocoPhillips, som vi fikk for mange år siden.

Den nye vaskemaskinen til Robert kom til Sørlandsparken i går. Den kom akkurat da vi skulle ut i Sørlandsparken for å hente et vitrineskap, som vi hadde reservert på Jysk. Bra timing med andre ord. Men først måtte vi ha mat. Da vi sjekket inn på Montana grillbar, viste det seg at Tove også var på Sørlandssenteret, så hun joinet oss for lunsj.

I dag har den eldste prinsessa vår bursdag. Principessa Pandora Ofelia Liliand Kvaale fyller ti år i dag. Hun har bestilt feiring i Casa Amore i kveld, og det blir som prinsessen befaler❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s