Stadig mer orden i sysakene.

Vi dro tidlig ut på huset i går. Vi visste at både vaskebyrået og Hth- kjøkken skulle ut på huset.

I går skulle soveromssuiten tas. I løpet av formiddagen ble alle kasser åpnet, og innholdet sortert, og lagt på plass. Det som skulle på øverste loft ble plassert der. Nå skal vi få opp en skohylle og et stativ til jakker der oppe, da blir det et perfekt sted for det som legges bort etter at sommer eller vintersesong er over.

Den skal ha fast opphold i vaskerommet nede. Enn så lenge har vi den oppe. Vi skal ha en robotstøvsuger oppe. Den er klar for montering, en av dagene. Siden huset har italiensk navn, har vi hentet navn blant de romerske gudene, den skal hete Eros🤗

Vi har bestemt at det ikke finnes en regel for hvordan, og hva som skal henges opp. Bare vi liker det, så holder det i lange baner👍Birte Lohne kommer også fra Søgne. Vi har bestilt et skilt til å ha ved siden av døren, av samme kunstner. Det gleder vi oss til å se, og å henge opp.

I går ble garderoben i gangen, soverommet nede og walk in closet fyllt opp med klær, sko, utstyr og tilbehør. Det er fortsatt plass til mer, og vi er ikke helt i mål, men det kommer seg. Vi hang også opp knagger og dorullholdere i alle bad.

I går var vaskebyrået tilbake, og fikk tatt badet og soverommene nede. De tok også leiligheten, så nå er det gullende rent der. Hellvik hus satset åpenbart på kvalitet da de hyrte inn Servicepartner til nedvasken, og Elite vindusvask til vindusvasken. Vi er såååå fornøyd. Også disse måtte bare få fortalt oss hvor fantastisk de synes dette huset er. Det er jo hyggelig.

Sjefen over alle sjefer, sjefen på Hth- kjøkken ringte i går. Han bukket, skrapte, beklagde, la seg langflat, sa gjentatte ganger at dette ikke var godt nok. Per Svein satte på høytaler så jeg også fikk det med meg. Vi har hatt mange henvendelser fra folk etter jeg skrev om våre kjøkkenopplevelser på bloggen her. Alle har de samme erfaringer som vi har gjort oss. Hth kjøkken blir aldri ferdig, man må leve med dem langt inn i innflyttingen. De har også mistet potensielle kunder på grunn av blogginnleggene. De må rett og slett skjerpe seg. De må få på plass kvalitetssikring. Montørene dukker opp halvannen time etter telefonsamtalen med sjefen. Da fikk vi hyller i skapene i kjøkkenøya, i påvente av skuffene. Vi fikk «matter» til å ha i skuffene, i begge kjøkken, og oppvaskmaskinen ble levert og satt på plass i leiligheten. Nå gjenstår en skapdør og kullfilter i leiligheten. Og selks skuffer, og ei hylle til bøker i hovedkjøkkenet. Vi må med andre ord leve med Hth- kjøkken enda et par uker.

Alle kassene i soveromsavdelingem er nå pakket ut. Det begynner å ligne noe i hovedetasjen.

Herleikbror stakk innom på besøk etter jobb. Han måtte se hvor langt vi var kommet, og ble imponert. Han skal bli bestefar for første gang, i februar. Vi gleder oss sammen med ham. Herleik er 17 måneder yngre enn meg, ogvjeg har vært bestemor i 11 år alt, livet er ikke rettferdig😂😂Nå kan han bare glede seg til det mest fantastiske livet har å by på, barnebarn. Du slipper ansvaret og får all moroa. Pur glede💙❤️💚💜

Dusjveggen til badet er kommet, og vi tror at det er i dag den skal på plass. Det blir bra. Vi venter også på rullegardinene til badet og soverommet, de skal være rett rundt hjørnet.

Etterhvert skal kjolene sorteres etter farge. Pandora var inne og telte kjoler i går. Hun var helt i sjokk etterpå. Jeg fortalte henne ikke at alle sommerkjolene var pakket bort, og at jeg hadde flere kjoler hjemme. Jeg går bare i kjoler, og jeg samler på to ting, kjoler og bøker. Og siden jeg har levd en stund, blir det noen stykker😂😂👗📚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s