Alene på huset🏡

I går gikk dagen med til utpakking. Jeg konsentrerte meg om å tømme kassene rundt kjøkkenøya, å få orden på kjøkkenet. Siden Hth- kjøkken skal komme innom å gjøre litt i dag. De skal sette inn et par hyller i øya, så vi kan bruke skapene, mens vi venter på skuffene. De skal også sette inn den siste bokhyllen. I leiligheten skal visstnok oppvaskmaskinen komme på plass i dag. Så kjøkkenmarerittet kommer til å fortsette en stund til.

Per Svein fikk orden på hagemøbler, støvsugd bortsetttingsloftet, og satt opp en masse kofferter og fritidsutstyr der. Han fikk også festet bokhyllene til veggen, og satt sammen den nye dobbeltsengen. Han fikk også dokumentert og tatt mange bilder.

Jeg har tenkt mye både på møblering og hvordan det skal se ut. Hvor ting skal henge, og hvor alt skal være. Per Svein har ikke tenkt på det, men på alt det andre. Han bare sa at nå kjører vi ditt løp inne. Han har vært med i kunstklubben til ConocoPhillips i mange år, og det er blitt mange bilder derfra. Han har vært fornøyd med alt utenom et bilde. Bildet er abstrakt, og minner meg om kunstinstallasjonen innadvent stranding som ligger/ lå i Ny- Hellesund. Bildet går derfor her hjemme under navnet innadvendt stranding. Jeg hadde en ide om hvor det skulle henge, men ventet på en passende anledning. En dag tok jeg sats, og sa at jeg tror den blir veldig fin i gangen, sammen med broderiet vi har som din mor har laget. Han skulte mot meg, det styggeste bildet i inngangspartiet, liksom? Vent å se da, sa jeg. I går kom de på plass og de blir hengende.

Selvproduksjon av barn er vi ferdig med. Butikken er stengt. Per Svein steriliserte seg for 24 år siden, og jeg fjernet livmoren for ti år siden, så babyrommet er fjernet for lenge siden. Nå er det barnebarn som gjelder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s