Nå gønner vi på👍

I går hadde vi en særdeles lang arbeidsdag. Vi var på huset før åtte for å fylle hengeren med det første lasset med søppel. Da vi kom ut på huset lå det en eske utenfor. Den inneholdt en vakker, håndlagd krans, men ingen avsender.

Etter å ha levert første lasset gikk turen til Sørlandsparken, hvor vi først hentet skyvedører til badet i leiligheten, hos Bring. Deretter dro vi på Obs og hentet noen garasjehyller som vi hadde bestilt. Vi rakk også en svipptur innom Rusta for å kjøpe litt oppvevaring, med mere.

På vei ut til huset kjøpte vi med oss lunsj som vi spiste i bilen. Mens vi ventet på vår mann fra Cnd ryddet vi garasjen og fylte opp hengeren med enda et lass.

Tre elektrikere var i arbeid i går, en rørlegger, en fra cnd, en maler, snekker Ronny og byggleder Vibekke. Det var tusen spørsmål i går også.

Vi fikk levert lass nummer to på gjennvinniga, vært en tur innom gjenbruksbutikken, og en tur innom Europris for å kjøpe litt oppvevaring til kjøkken og bad. Før vi dro ut på huset igjen, for opplæring i smarthus, og teknisk rom. For ikke å snakke om nye tusen spørsmål.

Da Per Svein dro ut på huset etter at Hth kjøkken var ferdig, var han alt annet enn fornøyd. Ingenting var blitt som lovet. Så i morges gikk en sinnamail til Hth kjøkken. Akkurat nå er ikke det midnattsblå kjøkkenet vi ønsket oss, og som bare Hth kjøkken leverer, verdt det.

I dag kommer de som skal vaske ned huset, og vi skal på fyllinga med siste lass søppel, før Vibekke får overlevert miljøregnskapet i morgen. Vi håper vi kan våkne opp fra kjøkkenmarerittet i dag, men er forberedt på det verste. Uansett begynner vi på innflyttingen i morgen🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s