Vann i huset🏡🛁🛀🏿🚽

Jeg startet dagen i går med jordbærfrokost, før jeg fikk vasket de siste maskinene i Roberts vaskemarathon. Det blir godt når han får hentet en ny maskin denne uken.

Jeg tok turen ut på huset litt tidligere enn jeg pleier, og det var bra for rørleggeren hadde flere spørsmål han ville ha svar på. På huset var det liv og røre.

I leiligheten var malerdamen i full sving, der var det fullt diskotek og partystemning. Rett og slett til å bli glad av.

Rørleggeren hadde en del spørsmål om plassering av baderomsmøblene i leiligheten. Etter at jeg gikk skulle de begynne å kjøre på med vannet. Siden jeg ikke hørte noe i går kveld, regner jeg med at det gikk greit. Rørleggeren er på plass igjen neste uke for å montere oppvaskmaskinen i leiligheten. Den ankommer huset i morgen kveld.

På nabotomta over veien var det full fart. De som kjøpte tomta av oss, var i ferd med å hugge ned trær, for nå skal det sprenges og gjøres klart for bygging. De skal etter planen flytte inn i september neste år, og da er det bare tiden og veien som gjelder.

Elektriker kommer tilbake for å programmere smartpanelet i morgen. Vi skal ha et hus vi kan bli eldgamle i, et hus som kan bli smartere etter som behovene melder seg.

I dag kommer Per Svein hjem, og takk og lov for det. Han er i ferd med å gå ut av sitt gode skinn der ute. Jeg har prøvd å aktivisere han litt ekstra de siste dagene, så han ikke skulle gå på en smell😱så han har bestilt skyvedører, litt hyller, sendt avgårde noen mailer, tatt noen telefoner og pushet på for at alt skal bli ferdig. Han er veldig god til å pushe folk, og det er fint, så lenge det ikke er meg han pusher. For han kan være intens😂😂😂Nå har han også fått laget en flyttegruppe på facebook, så da er alt klart til han kommer hjem.

Med ønske om en sabla god dag til alle og enhver😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s