Overtakelse lørdag🏡

I går våknet jeg opp til en fantastisk soloppgang. Etter en serie grå dager, med masse regn, var det fantastisk å se solen igjen.

Jeg fant ut at jeg måtte benytte meg av det fine været, og tok en tur til Høllen. Elven var stri etter syndefloden dagen før.

Utpå dagen syklet jeg ut på huset. Der var det tomt, men spor etter malerne. De hadde vært i soveromsdelen vår, og i leiligheten.

Snart er alt det hvite tatt, og de må gå løs på helligdagene på veggene. Nå går det slag i slag på huset. Det går som bestilt. I dag kommer to rørleggere, og gjør seg ferdig med baderommene og teknisk rom. Og da får vi vann på huset. I morgen kjøres den siste trykktesten, og Per Svein kommer hjem. Klappet og klart kommer i slutten av uken for å ferdigstille plattingen oppe, da kommer materialene som er bestilt. Torsdag formiddag kommer CND, så alt er klart for data og tv. Torsdag ettermiddag kommer de siste kjøkkendelene. Da jobber montørene hele kvelden, til alt er ferdig. Fredag kommer Service Partner og tar grovvasken. Lørdag er det overtakelse og flytting. Da flyttes det aller meste, men noe må stå igjen i Lilandsresidensen. Som ei dobbeltseng, tv-benk og tv, og noen havemøbler, så vi har noe å sitte i, i stua på Lilandsresidensen. Mens vi venter på at vi får lov å følge etter møbler og inventar.

For oss blir dette en spennende dag. Jeg håper du også får en dag det er verdt å huske😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s