Siste innspurt👍

Nå er vi inne i siste uken med håndtverkere på huset, på full tid. Noen kommer nok sporadisk tilbake for litt flikking. Uken som gikk hadde Daniel en skoleeksamen, og han har hjemmeeksamen torsdag. Og neste uke er han i gang med siste bolk, i første semester av masterstudiet. Robert har som de fleste andre i landet hjemmekontor/ koronakontor. Han gleder seg til å komme tilbake på kontoret etter nyttår. Barnebarna har hatt høstferie. Amilia har hatt noen dager med Jhonny og Pandora, og resten av tiden hos mamma. Pandora har feriert litt hos Gome på Drangsholt. I dag er de tilbake i skolehverdagen igjen.

Tidligere i uken fikk jeg koronabrev fra min jevngamle, skriveglade, lærertante💙

Barnebarna har fått tiden til å gå på mange vis. Gjøglerier nedarvet fra far og fars far er en måte. Bestemor får rare meldinger på mobil, fra kreative barnebarn.

I går var jeg ikke ute av døren. Det høljregnet store deler av dagen. Jeg så tv, hørte på musikk, og slappet av. Jeg fikk besøk av Ole og Margrete, de kom på kaffe. De blir nok flittige gjester når vennebenken tas i bruk. Robert var innom med klær. Vaskemaskinen røk tidlig i uken, og han må få kjøpt ny. Jeg tilbød meg å vaske tøy, og at de måtte få med alt.

Ellers driver han i Nordsjøen med å organisere flytting av møbler, inventar, stæsj og klær. Vi holder også på å prioritere hva som skal gjøres først. Møbler og annet flytter først. Vi kommer etter når tillatelsen foreligger. Det kan jo være greit å få alt i orden i huset først også. sånn at vi så og si kommer til dekket bord.

Jeg håper du får en super start på uken🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s