Flodhesten er kommet hjem😍

Etter cafeen i går dro jeg til huset sammen med Daniel, Robert og ungene hans. Vi skulle rydde. Da vi kom ut var jeg spent på om han fra Montera hadde vært og montert ferdig garderobeskapene. Jeg ble ikke skuffet.

Robert og Daniel fikk jobben med å bære alle materialene som lå strødd rundt på tomta, å samle alt i en haug. Her blir det nok materialer til levegger, plantekasser, blomsterkasser og pallesofaer. De skal pakkes under en presenning, og tas frem igjen til våren. Jeg fikk kostet ut av huset. Nå gleder jeg meg til all papp er tatt bort fra gulvene, og grovvasken er unnagjort.

I dag skal jeg ikke ut på huset. Det blir den siste dagen i historien, at det skjer. Hvis regnet avtar blir der muligens en Høllesleng. Jeg håper søndagen din blir fin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s