Helt flytteklare, snart flytting🏡

Nå er det bare ei arbeidsuke til huset er ferdigstilt. Vi har vært flytteklare lenge, men nå nærmer det seg innflytting. Hver eneste dag pakkes det ned her i Lilandsresidensen. Vi er snart i mål med pakkingen også. I går fikk vi beskjed fra klappet og klart om at materialene til plattingen oppe kom neste uke. Da blir den også ferdig før innflytting.

Da jeg var innom huset i går var malerne i full gang i underetasjen. I går var det en ung kvine og en ung mann der. Jeg aner ikke hvor mange som har vært innom og jobbet på huset, og tomta vår det siste året, men at det er flere enn 100 stykker, er jeg helt sikker på. Vi har virkelig holdt folk i arbeid i koronatid. Malerne skal ha fire dager neste uke for å gjøre finishen ferdig. Det er et stort hus.

Elektriker og lærling var på huset da jeg kom. Vi snakker brannvarslere og annen moro. Jeg traff Jonas i leiligheten, og lærlingen i garasjen. Nå nærmer det seg slutten for deres arbeid på huset.

Vennebenken er helt ferdig og er blitt et smykke på huset. Da jeg kom i går holdt Ronny på å sette inn ytterdøren i hovedhuset.

Ronny ble ferdig på huset i går. Han kommer tilbake for å sette opp overbygget over ytterdøren til leiligheten når det kommer. Da håper vi skyvedøren til badet i leilighet også er kommet. Så kan han få gjort det i samme slengen.

Kjøkkendelene som mangler kommer neste uke, og da håper vi kjøkkenene blir ferdigstilt.

Rørleggeren har vært opptatt med å ferdigstille et annet hus de to siste dagene. Han har ikke skjønt at vårt hus er viktigst😂😂Per Svein snakket med sjefen for rørleggerne i går. Han sender ut to rørleggere på tirsdag, og de gjør seg helt ferdig. De får da kjørt vann i rørene, så Vibekke kan ta den siste trykktesten på onsdag.

Vi håper at de som skal ta grovvasken kommer på fredag, for lørdag begynner vi å flytte møbler og stæsj, fra Lilandsresidensen til Casa Amore. I dag håper jeg at vår mann fra Montera kommer og gjør ferdig garderobene, som avtalt.

De to yngste sønnene skal samle materialene som ligger igjen på hele tomta i en haug. Det som det skal retur på er nå levert. Restene skal samles i en haug nede på tomta, under ei pressening. For øyeblikket ligget det plank og paller over alt. Vi skal derfor ut å storrydde etter cafebesøket i dag. Jeg skal også ha en uforpliktende visning på leiligheten. No stress🤗

I går ettermiddag hadde vi storfint besøk på huset. Heldigvis var Ronny der, så de fikk en kikk på hovedetasjen, før han låste av og tok helg. De testet også ut vennebenken💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s