Siste klinken på plass👍

Dagen begynte med en telefon fra leder hos Hth-kjøkken. Det var en hyggelig samtale. De var i gang med å kartlegge, og finne ut av ting. I løpet av samtalen sa jeg ar jeg kunne ønske meg bedre rutiner ved sykemelding, så ikke kunder blir skadelidende, spesielt i siste fase av husbyggingen. Øya vår er plassert feil, og elektriker får ikke gjort ferdig spottene før den står riktig plassert.

Etter noen timer fikk jeg telefon fra selgeren som hadde overtatt saken. Han var mer opptatt av å fordele skyld, enn å finne en løsning på problemet. Han sa at vi hadde godkjent at øya ble plassert 60 cm feil, og ikke i henhold til tegning. Han sa det var ord mot ord. Han avbrøt meg flere ganger, to ganger ba jeg om å få snakke ferdig. Han avbrøt meg også flere ganger for å si at han måtte få snakke ferdig. Han ville at de skulle møte meg på huset i kveld for å snakke om dette. Jeg ba om at øya ble plassert etter tegning. Jeg ba ham samarbeide med elektriker om plassering, for han kunne dette bedre enn meg. Til slutt fikk jeg nok av denne lite løsningsorienterte samtalen, og ba ham snakke med min mann. Det skulle han gjerne sa han, de hadde ringt og ringt, men han var ikke å få tak i, han bare jobbet. Ja, han er jo i Nordsjøen sa jeg. Han ringer med en gang han ser dere har ringt. Jeg hadde vanskelig for å tro det han nå serverte, for jeg visste Per Svein hadde gått og ventet på telefon hele dagen. Det viste seg da jeg senere snakket med Per Svein at ingen tapte anrop lå på hans telefon, men at alle telefoner var gått til meg. På slutten av samtalen med selger var jeg tydelig på at jeg ikke ville fortsette samtalen, men at han fikk ta den med min mann. Jeg sa også at den samtalen jeg hadde hatt med sjefen hans tidligere på dagen, var langt hyggeligere enn den vi akkurat hadde hatt, før jeg takket av.

Etterpå ringte han Per Svein, og fikk tak i ham med det samme. Da oppføtte han seg som et prakteksemplar. Nå blir problemet løst. Jeg kaller menn som liker å overkjøre kvinner for alfahanner. Og jeg gidder ikke kaste bort tiden på dem. Jeg serverer dem til min mann, for med ham vet de å oppføre seg, og da blir problemet løst. Jeg har lært å velge mine kamper med omhu, og slike som han der er virkelig ikke verdt å bruke krefter på.

Av de kjøkkendelene vi venter på er noen kommet til byen, men resten ventes ankomme neste uke. Nå vil jeg bli ferdig med alt kjøkkenrot, få alt ferdigstilt, betale regningen, å legge det bak meg. Jeg er veldig fornøyd med selve kjøkkenet, og gleder meg veldig til å ta det i bruk. Om fjorten dager er allting glemt.

Da jeg kom i går var den siste klinken, som har tatt veien fra Italia, gjennom Europa, endelig på plass i gangen vår🤗

Malerne har vært på plass hele uken. Nå er alle karmer malt. Nå gjenstår flikking på resten. Her er alt i rute. Rørleggeren gønner på denne uken..

I dag kommer elektriker for å plassere spottene over kjøkkenøya. Snekker Ronny skal gjøre ferdig vennebenken, å sette inn ytterdøren til hovedhuset.,Og jeg tar turen ut i ettermiddag for å sjekke resultatet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s