Badekar og greier🛁

I går morges ringte montøren fra Montera. Han hadde ikke rukket å gjøre ferdig garderobene dagen før, men han skulle komme tilbake senere i uken å gjøre seg ferdig. Per Svein har fått Hth- kjøkken i tale. Der råder det stor forvirring, og fortvilelse etter at vår kontakt ble sykemeldt. Per Svein ringte to ganger i går, stadig strengere i stemmen og i ordvalg, mens han krevde svar på både det ene og det andre. Det kom ingen svar i går, så han fortsetter å henge på dem som en borre utover dagen. Han kommer garantert til å få noen svar snart.

Utpå dagen i går ringte min bedre halvdel. Han hadde fått telefon fra rørleggeren. Rørleggeren på huset hadde vært uheldig da han satte opp baderomsinnredningen, på hovedbadet. Innredningen glapp, og det ble et hakk inn mot veggen på den ene siden. Jeg ble kalt ut for å sjekke forholdene.

Jeg tenkte umiddelbart at litt sparkel, og lån av den aquafargede malingen for våtrom, som er brukt på badet, måtte kunne løse problemet. Jeg snakket med snekker Ronny som var av samme mening. Det var et uhell sa han, ja, og sånt skjer sa jeg. Jeg har ikke tenkt å bruke mye tid på det her. Per Svein ringte mens jeg var der ute, og vi var helt enig. Deretter tok han en telefon til rørlegger Haugland med beskjed om hva vi hadde blitt enige om. Dere er utrolig snille sa Haugland. Vel, jeg vet nå ikke det, det er ikke alle som er enige i det. Livet har lært oss at det lønner seg å være raus. Av og til opplever vi at det utnyttes, men da skrur vi av tilgangen. Som jeg sa til Tove her om dagen. Jeg er sabla grei, helt til jeg ikke er grei lenger😂😂Som regel lønner det seg å være raus.

Livet er ikke perfekt, det er perfekt uperfekt. Jeg har to kjoler med den teksten, i tilfelle jeg skulle finne på å glemme det. Vi har fått kjørt oss såpass at vi har lært hva som er viktig her i livet. Ting er bare ting, og intet mer enn det. Enten kan det fikses, eller så kan det erstattes. Jeg er en stor fan av Leonard Cohens tekster. Og det er en setning av hans som jeg liker spesielt godt, og det er: There is a crack in everything, that’s how the light gets in. Den setningen skal jeg tenke på med glede når jeg ser på baderomsinnredningen. Lyset og håpet vil alltid være der, uansett hva. Ellers var det gøy å komme ut på huset å se på dagens arbeid.

Malerne er innom hver dag nå. De skal også gjøre seg ferdige denne uken. De må nok komme tilbake å flikke litt når vi har kommet oss inn i huset, og oppdager helligdagene. Bror Herleik har hatt malerne inne flere ganger etter han flyttet inn.

Alle store ting ferdigstilles denne uken. Så blir det fortsatt litt småtteri som må tas fremover. Det skal blant annet kjøres en siste trykktest, det skal en grovvask til inne, og elektriker skal gjøre seg helt ferdig, men i det store og det hele nærmer innflyttingen seg med stormskritt. Jeg håper dagen i dag blir en fin dag, både for deg og meg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s