En ordentlig fridag🤗

Høsten har kommet til Sørlandet denne uken, med sterk vind og regn i bøtter og spann. Det har blitt noen turer i høstlig natur.

I går fikk vi en fin labbetur til Tangvall. Vi fylte opp to bord på Frk.Lyng i går. Det er gøy at barna, barnas venner, og barnebarna også kommer for å treffe oss gamlinger🤗Etter cafebesøket i går gjorde jeg ingenting. Det er forbausende deilig å ikke gjøre noe som helst. Jeg lagde Inger Gretes kyllingsalat til meg selv, for mat måtte jeg ha.

Da Per Svein ringte i går kunne han ikke forstå hvordan jeg hadde klart å holde meg unna huset hele dagen, garderobene skulle jo ferdigstilles i går. Jeg svarte at det var lekende lett, for jeg skal ut å rydde der i dag. Tvert i mot var det deilig å gjøre noe helt annet en dag. Etter frokost en gang går turen til Langenes. Og i ettermiddag går turen til Lohne. Olebror og Margrete har invitert på lammefrikasse, så det blir en luksus, å komme til dekket bord, og ferdig, hjemmelaget mat👍💚

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s