Plutselig fikk vi asfalt😱🤗

Vi nærmer oss slutten på byggeeventyret. Det blir tydeligere dag for dag. Sjefssnekker Ronny er ferdig på huset i midten av neste uke. Malerne er i gang med å sparkle og male lister og karmer. Litt annen maling gjenstår også, det skal flikkes i alle rom, og helligdager skal tettes med maling. I dag kommer rørleggeren. Varmeenheten til vannbåren varme leveres i dag. Den veier 150 kilo. Jeg tror jeg må ha skolering for å finne ut av alt i det tekniske rommet😱

I går morges tok jeg i mot montereren fra Montera. Han skal sette sammen paxgarderobene fra Ikea. De er det mange av. Jeg har tidligere snakket om det internasjonale miljøet på huset. Vi har hatt polakker, litauere, en tysker, dansker, mandalitter og venndøler, bare for å nevne noen. Det har blitt en del engelsk. I går ble det også det, men han her var en kløpper i engelsk, og da ble jeg også god. Med gode tegninger fikk jeg loset han gjennom garderobene i gangen og to soverom, i leiligheten. Samt et soverom i underetasjen i hovedhus, walk in closet og garderobe i gangen i hovedetasje. Med andre ord en stor jobb. Han skal holde på i tre dager, og er ferdig i løpet av lørdagen. Han var som alle andre håndtverkere helt betatt av hus og beliggenhet, og fikk hakeslepp flere ganger. Selv om folk har sett bilder av huset ute og inne, er det en helt annen opplevelse å være der. På bildene ser sjøen mye lenger borte ut enn den er. Vi ligger med tean i tanga, som de sier her på Sørlandet. Da jeg kom på huset i går kveld hadde han fått satt opp alle skrogene i leiligheten, og alle i walk in closet. Det er jo den verste jobben.

Jeg mailet Rebecca fra Hth om at jeg var veldig fornøyd med vaskerommet. Jeg fikk svar på mailen i går. Jeg regner med at jeg i dag får beskjed om hvilken dag de kommer tilbake og gjør seg ferdig med begge kjøkkenene.

I går betalte vi sluttoppgjøret til Hellvik hus🤗Det er fortsatt flere regninger å betale, men pengene er satt av på konto🤗

Vi har fått anbud på skyvedører med arbeid, til en skyvedørsvegg til badet i leiligheten. Det var altfor dyrt. Vi bestiller skyvedører fra Grønt Fokus, og betaler Ronny for jobben. Til en femtedel av prisen Klappet og klart skulle ha for hele pakken. Det gjelder å følge med i timen👍

Vibekke, vår byggeleder ringte for avklaring av en del spørsmål i masterbadet.

Helt ut i det blå i går fikk Per Svein en telefon fra Flåt i Repstad anlegg. Det var nå asfaltert på vår gårdsplass. Vi hadde fått beskjed om at de ikke hadde tid til å asfaltere før neste uke. Så dette var en gledelig nyhet. Per Svein ble bedt om å ta seg en tur ut å kikke. Det går jo ikke når han sitter der ute i Nordsjøen. Bror Herleik ble beordret ut for å fotografere, for han kunne ikke vente til jeg dro utover😂😂

Nå er det bare å vente å se hva denne dagen bringer. Den blir nok ganske sikkert innholdsrik tenker jeg. I dag er det fredag og snart helg. Det skal bli deilig. Håper du får en fin helg, uansett hvor du er😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s