Vaskerom klart for rørlegger🤗

Det er mye å tenke på i disse dager. Det holder ikke med plan A, du må ha plan B og C også, og du må være løsningsorientert. Skal vi komme i mål må vi ikke hefte for mye ved detaljer. Malerne skulle vært der forrige uke, men på grunn av sykdom i stallen, har de uteblitt. De skal sparkle og male lister og karmer. Vi hadde håpet det ble gjort forrige uke, for i dag kommer montørene fra Montera, som skal sette opp alle garderobene. Da blir det slik at alle som jobber på huset får gjøre det beste ut av situasjonen.

Mandag sendte jeg en litt streng mail til HTH kjøkken. Det var en del de måtte rette opp i. Det gjaldt både vaskerom, og kjøkken i hovedetasje. I tillegg venter vi på deler som er hastebestilt. Da jeg kom på huset i går så jeg at de hadde vært der.

Hth hadde også oppgitt feil mål til snekker på utstikket over kjøkkeninnredning. Snekker har fikset opp, og hth betaler for feilen. Nå må det sparkles og males, så er det gjort.

Om ikke så lenge skal jeg ut på huset for å sette montørene i gang med garderobene. Vi får snakke litt med snekker om hvor det er greiest at de starter. Så går de minst mulig oppå hverandre, og minst mulig i veien for hverandre👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s