Den siste vakta🤗

Da var jeg alene på vakt igjen, og dette blir den siste vakta. Neste gang han reiser ut er vi flyttet inn i Casa Amore. I går ble det derfor en turbodag der alt vi hadde tenkt på, og det vi ikke hadde tenkt på, ble landet.

Telefonen sto ikke stille da vi dro hjemover. Kreti og pleti skulle ha tak i oss. Vi tok turen ut til tomta igjen for å ta noen mål, for å sende en lang mail til rørlegger. Om hvordan alt skulle være, med mål og bilder. Da Per Svein hadde skrevet ferdig sa han at denne mailen ble rene blogginnlegget, og det ble den😂😂

Etter at Per Svein hadde hatt handover, på telefon med de to kollegaene han deler stillingen med, satt vi oss på bussen til byen for en bedre middag. Vi kjente begge hvordan vi sank sammen i setet, og hvor trette vi faktisk var. Det har vært en heftig tur hjemme.

I dag kommer en bryggeleverandør og ser på stedet hvor båthavnen skal ligge. Nå blir det full fart også her. Det kommer stadig mer på plass, og de siste brikkene i et enormt puslespill, som vi startet på i 2006, er nå i ferd med å bli lagt. En nydelig dag ønskes alle🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s