En søndag med hvilepuls💚

I går hadde vi en fantastisk sommerdag her i sør. Etter frokost gikk vi tur på strandstien til Føreid, og så til Høllen, og hjem. Etter lunsj ble det litt soling, før vi møtte Robert på huset. Nå er billyhyllene plassert der de skal. Etterhvert skal de festes til veggen. Vi fikk fylt opp hengeren med rester av plank, etter Klappet og klart, og med all emballesjen som var igjen etter baderomsinnredningene. Anna og Herleik kom innom på huset. De hadde vært og pyntet mammas grav med fargerik lyng. Det ble kjempefint. Vel hjemme bar det rett i solkroken. Ole og Margrete kom innom på besøk. Det gjorde godt med en søndag i hvilepulsens tegn.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s