Ei « insane» uge😱

Det er åpenbart at vi nærmer oss målstreken. Det kjennes at vi er på oppløpssiden. I alle fall er vi inne i en langspurt denne uken. Det hjelper jo ikke akkurat at Per Svein reiser til Stavanger tirsdag kveld, og ut i havet dagen etter. Det er ikke måte på alt hva vi må rekke før det. Jeg blir alene den siste etappen før innflytting.

I huset skjer det mye hele tiden, mens vi springer rundt og lander de siste avtaler, svarer på 1000 spørsmål, rydder opp i feil, og prøver å holde hodet over vannet. Vi mangler fortsatt deler til to kjøkken og et vaskerom. Det er ikke mange delene, men det ser halvferdig ut inntil de kommer på plass. To lass er kjørt på fyllinga denne uken. Nå går det veldig mye i emballasje, litt kapp og en del elektrikeravfall. Vi har straks levert 12,5 tonn finsortert søppel. Vi er blitt noen ræcere på sortering og gjenvinning.

Vi har også gjort hyggelige ting. Vi var på middag på Skrubbsulten med nevø og fadderunge Ole Markus. Vi ble invitert av tante Gro, den andre fadderen og OM sin mamma Jorunn. Vi koste oss glugg, før vi alle sammen dro på huset. Herleik kom mens vi holdt på, så etterpå ble det en visning hos ham også.

Vi har en fantastisk sommeruke her i sør. Vi prøver å nyte litt, men det er ikke hver dag vi rekker det.

Smirekkverket er ferdigstilt, elektriker er tilbake igjen. Gjestebadet nede, og badet i leiligheten er nå klar for rørlegger. Stadig flere dører har kommet på plass inne.

Det er også klart for oppstart på en tomt som nylig ble solgt ut mot veien. Her kommer det et funkishus om noen måneder.

Vi gleder oss over å få stadig nye naboer. Snart får vi tid til å si litt mer enn hei og hade. Vi har vært flere turer på Ikea, og rettet opp i feil, og fått handlet inn nye dører til paxgarderoben i gangen. De dørene vi hadde bestilt var utgått, så vi måtte velge nye. Vi måtte også bytte noe, i noe annet.

De har mye kjekt på Ikea, men nå er jeg drittlei av å fly frem og tilbake til Sørlandsparken. Vi har handlet inn flyttekasser, dørstoppere, et vegghengt klesstativ til å ha ute, og mye mer.

Vi har prøvd å få Kristiansand kommune i tale, for avklaring av søknad om svømmebasseng. Det eneste fornuftige vi får ut av dem er at alt er så vanskelig grunnet koronasitasjonen. Vi ga derfor opp og dro til Mandal, og fikk god hjelp til avklaring av de som skal levere bassenget. Vi har nå mer enn nok informasjon til å takle resten selv. Jeg er glad vi er så selvdrevne.

Vi hadde møte med fasadeprodukter på huset i går. Vi har bestemt farge på fjerstyrte rullegardiner på badet og vårt soverom. Og for solskjerming på seks av de store vinduene i stuen.

Rørlegger ville hatt en samtale med oss på tomta i går, men vi hadde ikke nubbsjangs til å rekke det. Mandag morgen stiller vi på tomta. Nå skal rørlegger ferdigstille jobben sin.

Vi landa hjemme etter klokken fem i går. Vi rikket oss ikke ut av huset etter det. Vi hadde bare rukket å spise to pølser, stående i går. Det var deilig å komme hjem, sette seg, å få spist opp restene av ertesuppa.

Jeg håper du får en fantastisk lørdag💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s