Vi har sett lyset💡

I går var det klart for å sette strøm på huset. Dette er en dag vi lenge har sett frem til.

I dag har vi fullt program, som vanlig i disse dager. Vi skal møte kontakten vår fra fasadeprodukter å velge farger for solskjerming og fjerstyrte rullegardiner. Vi må ut til Ikea igjen for å bytte et garderobeskap. Nå begynner vi å bli drittlei av å gå på Ikea, vi er lei av shopping, men snart er vi i mål. Heldigvis har vi en elektriker som ser at vi har litt vel mye å tenke på, så han har handlet inn alle lyspærene vi trenger. Han har i grunnet passet på at vi får med oss alt til enhver tid. Så han er verdt sin vekt i gull. Vi skal være med Jhonny til frisøren i dag, og vi skal rydde, sortere og levere ukas søppel fra huset. Vi håper å få nyte litt sol, og de 20 gradene som er meldt i dag , også🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s