Vi henger i stroppen😱men vi henger fortsatt sammen🤗

Det går i et forrykende tempo for tiden. De siste avtaler er mer eller mindre i boks, huset blir mer og mer ferdig, og mors lister blir stadig kortere. Mandagen startet med at Per Svein skulle ha en 24 timers blodtrykksmåling. Blodtrykket har vært litt for høyt over en periode. Så det er greit å få sjekket ut. Det har blitt en del stress over tid, og det er godt vi skal roe ned og lande snart. Med blodtrykksapparatur som satte i gang hver halv time, ble vi minnet på, og fikk rikelig med pauser hele dagen.

Etter levering av søppel dro vi til Sørlandsparken for å hente den nye dobbeltsengen, som var kommet til Fagmøbler. Sovesofaen til biblioteket kommeri uke 42, og den turkise godstolen med krakk kommer i uke 44. Før henting ble det lunsj på Montana.

Vi er glad for at sengen er kommer i god tid før innflytting.

Vel hjemme tok vi livet med ro i solkroken. På Sørlandet har vi fått ei ekstra sommeruke i september. Vi nyter den til fulle.

Tirsdag leverte Per Svein inn blodtrykksapparatet. Det hadde vekket ham hver time gjennom natten. Da han leverte det i luken sa han: Jeg skal bare levere inn dette torturinstrumentet😂😂😂

Foruten avtale med banken, har vi inngått flere avtaler, og innhentet flere tilbud denne uken. Vi har inngått en avtale med Repstad anlegg om forberedelser til asfaltering og asfaltering. Per Svein har også gitt beskjed om at vi vederlagsfritt mottar overskuddsmasse fra feltet, til å fylle ut mer av tomten nede. Gode kunder som vi er, og så sjarmerende som han er, ser det ut til at vi får noe overskuddsmasse fritt levert🤗 Vi har inngått en avtale med Fasadeprodukter om utvendig solskjerming av seks store vinduer i stuen, og fjerstyrte rullegardiner i hovedbad og soverom. Nå gjenstår det bare å velge farger. Vi har vært hos klappet og klart igjen. De gjør visst alt mulig. Vi trenger to skyvedører foran vaskemaskin med mere, innerst i badet i leiligheten. Det er greit å kunne gjemme unna skittentøyet. Det jobbes også med å få kommunen i tale for avklaringer, så vi kan få søkt om svømmebasseng. I disse koronatider er det lettere sagt enn gjort. Det er i alle fall unnskyldningen som blir brukt.

Nå som alle avtaler snart er i boks, får vi straks litt mindre å gjøre. Og det gjør absolutt ingenting. Hvem sa at et nøkkelferdig hus kommer helt av seg selv????

Det har blitt en del shopping til huset. Jeg har også sørget for mye god mat, laget fra bunnen. Kylling med bakte beter, båtpoteter og fløtesaus. Foliebakt salmalaks med masse grønnsaker og kokte poteter. Hjemmelaget gul ertesuppe med salt knoke, den blir bedre og bedre dag for dag. Alt dette gir ekstra krefter til siste innspurt.

Vi har besvart tusen spørsmål fra håndtverkere denne uken.

I dag får vi strøm på huset. Vi gleder oss. Håper du får en super dag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s