Klar som et egg😍

Da er vi klare for nok en uke, med huset fremst i pannen. Det nærmer seg en ende på galskapen. I går var vi ute på huset i to runder. Første rumde varte drøye to timer. Det var søppelsortering, rydding og soping av gulv, om hverandre.

Det begynner og tømmes i garasjen nå. Og i løpet av uken satser vi på at den tømmes enda mer. Vi var ute med oppvaskmaskin og tørketrommel i går. De står plassert under trappen, klare for å settes på plass, når rørlegger, elektriker og kjøkkenmontører har gjort seg ferdig.

Vi får er vaskerom med masse skapplass. Det skal bli utrolig deilig.

Stadig nye dører kommer på plass.

Det gjenstår litt før kjøkkenen er ferdig. Vi venter på deler som er hastebestlt. Når alt er ferdig, skal det bli fint å få revet av plasten, og sett det ordentlig.

I dag kommer en montør for å sette opp to hylleseksjoner, en hylle og en kommode, kjøpt på Ikea. Klokka åtte må vi være der ute å sette ham i gang. Det skal bli en sann fornøyelse.

På gulvet i stua og litt rundt forbi i huset ligger paxgarderobene med innhold. De skulle også vært montert i dag, men grunnet kapasitetsproblemer kommer de først neste torsdag. Det er egentlig greit, for det skjer mye annet på huset denne uken. Malerne stikker innom i hytt og gevær for å male og flikke. Murer kommer innom og får lagt de siste klinkene. Vi håper at alle kjøkkendeler kommer snart, så vi kan ferdigstille den delen av arbeidet. Snekker Mathias hadde siste uken forrige uke. Ronny blir igjen og setter opp baderomspanel, dører, karmer og vennebenk. Vi regner også med at rørlegger og elektriker er tilbake igjen i dag. Vi kommer til å kjøre ut baderomsinnredninger denne uken. Vi må få tømt garasjen her i Tjønneveien. Vi skal putte andre ting inn der, som for eksempel den nye sengen, som skal hentes i dag🤗

Robert kom ut på huset da vi var der for andre gang. Da var det bærejobb. Nå er alt klart for ukas dont der ute. Vi hadde besøk av Vidar og Irene, siste turen på huset i går. Endelig var vi hjemme da de kom. De fikk en omvisning på huset, før de dro på middag til Magnus. Vi har fylt opp et tilhengerlass som skal på fyllinga i dag. Nå er alt klappet og klart for en ny uke på Casa Amore. En uke hvor de melder sol og sommertemperaturer her sør. En uke vi skal passe på å nyte.

God ukestart ønskes deg og dine😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s