Ukens siste dag☀️

Da er det jammen meg søndag igjen. I dag skal vi ut på huset å rydde. Senere i dag kommer Robert og han skal være bærehjelp. Vaskemaskin og tørketrommel skal på plass i det nye vaskerommet. Da får vi også mer plass i vår egen garasje. Den er stappfull nå. Vi gleder oss til å overta garasjen på Langenes. Vi satser på at det kan skje til helgen.

Vaskerommet ble ferdig på fredag.

Murer har pusset muren ute.

Litt mer farge så er smijernsrekkverket ferdig. Nydelig avslutning i begge ender.

Vi venter på noen deler til kjøkkeninnredningen oppe. Ellers er alt på plass nå. Hvitevarer og boravifte er kommet på plass.

Vi skal få bært ned billyhyller og kommode i dag. I morgen kommer det en for å montere dem. Det skulle kommet noen og tatt garderobene også, men det er utsatt til neste torsdag. Så da kan malerne jobbe i fred med karmer og lister denne uken. Vi mangler ei flis i gangen. Den kommer på torsdag. Det fantes bare ei pakke igjen av den, i Italia. Den er på vei til Casa Amore nå.

Vi regner med rørlegger og elektriker er på plass igjen i morgen. Vi skal få kjørt ut alle baderomsinnredningene til uken. Nå nærmer det seg med stormskritt her💙

Måtte søndagen din bli super.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s