Den aller siste klagen🤗

Helt siden vi grunneiere kjøpte området på Langenes, har vi opplevd en massiv mengde klagesaker, mot alt, i absolutt alle ledd. Vi kjøpte området i 2006, og samme år gikk vi inn på en samarbeidsavtale om utbygging med Repstad Eiendom. Veien ble lang og bratt, og hadde vi visst hva vi skulle igjennom, hadde vi nok aldri begitt oss ut på det. I september 2009 gikk reguleringsplanen gjennom i kommunestyret. Og så kom klagene fra politikere som tapte slaget, fra Naturvernforbundet, og fra naboer. Det ble lovlighetskontroll, klagesaker, departementer og you name it. Løgnene sto i kø, men vi valgte å tie dem i hjel. Vi spilte rent, mens årene gikk. Til slutt var alle klagemuligheter oppbrukt, og vi kunne begynne å bygge.

Et slag gjensto dog, slaget om båthavn. I fjor på denne tiden avgjorde fylkesmannen en gang for alle at vi kunne bygge båthavn. Repstad Eiendom som skal gjøre arbeidet for oss, mot at de får forkjøpsrett på de overskytende båtplassene, søkte straks om utbygging etter tegninger. Innsigelsene lot ikke vente på seg, de ble nok en gang besvart. Og klagene kom til kommunen. Grunnet koronaen tok behandlingen ekstra lang tid. For tre måneder siden gikk klagen videre til fylkesmannen, da klager ikke fikk medhold. Vi visste at D- dagen var den 10. September. Klager ville at vi ikke skulle få lage så mange båtplasser som det som det var søkt om.

Fylkesmannen behandlet klagen ferdig på onsdag. Klagen ble ikke tatt til følge.

Svarbrevet besto av tre sider med drøfting av gjeldende lovverk, påstander, hvem som har klagerett, og mye annet snadder. Konklusjonen kom på side 4, og klager fikk ikke medhold.

En glad lerkefugl ringte fra heia, han var på rypejakt i går. Du har mail sa han, også jublet han gjennom telefonen.

Da jeg kom ut på tomta i går var de i full gang med å lage båthavn. Det er jo perfekt timing for oss som snart skal flytte inn.,

Nå ser vi frem til det ferdige resultatet💙

Så håper jeg du får en fin fredag, og ei nydelig helg🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s