Tid for familie💙

Per Svein dro ut på tomta for å rydde etter frokost, i går, og for å gjøre klar plass for levering fra Ikea. Vi ventet to ulike forsendelser, en fra Sverige og en fra Oslo. Begge kom nesten samtidig.

Det ble et fint lite lass ut av det. Vi skal på huset søndag å fordele det rundt. Mandag kommer montørene fra Ikea. Vi vil gjøre jobben så grei som mulig for dem. Per Svein hadde fylt et tilhengerlass med søppel da jeg kom ut. Det står klart for levering mandag morgen. Vi fylte opp bilen vår med plastemballasje, papp og isopor. Etter lam i kål lunsj tok vi turen til gjenvinninga på Mjåvann. Vi tok også turen innom butikken. Vi sto i lang koronakø, men det var det verdt. Jeg fikk kjøpt denne munnblåste, store vasen til 25 kroner.

Den var helt lytefri. Det er sånn det skal være. Det leveres inn enorme mengder til butikken, og de lave prisene sørger for at alt går ut igjen til folk som trenger det.

Da vi var ferdig der gikk vi til byen for å ordne med bursdagsgave til vår svigerdatter in spe, Benedicte. Vi koste oss med kaffe og cockies på Starbucks, før vi dro hjem til solkroken. Vi nyter at vi fortsatt har sommertemperaturer her sør, og den neste uken blir enda bedre.

Denne uken er det spis ute uke i K- byen. Vi tok med oss barn, svigerbarn og barnebarn på Sham, for å innta felles middag der. Det passet veldig greit å spise ute nå, for hjemme flyter det over av stadig flere flyttekasser.

De driver med brobygging langs E39 nå, og for øyeblikket ser det litt ut som Stonehenge.

Jhonny var klar og fulgte alle smittevernsregler og vel så det🤗

Robert lager alltid gummitryne på oppstilte bilder.

Han er møe finere etterpå😂😂😂

Amilia var veldig glad for at manma Lisa også ble med.

Maten var knallgod, akkurat som sist vi var der, i februar. Vi måtte vente en time på maten, for restauranten var full. Det må en forvente i disse tider. Da maten kom var alle sultne, og spiste mye. Likevel var det nok igjen til at noen fikk med seg litt hjem også. Vi kommer garantert til å komme tilbake hit, igjen og igjen.

Ronny holdt på med badet( gjestebadet) oppe da vi var der på morgenen.

Da vi tok turen innom huset etter middag var det ferdig. Platene er fra fibotrespo. Disse heter craced cement. Vi skal ha disse platene på badet nede, og i leiligheten også. De er veldig lette å holde rene. Alt i huset er valgt ut med tanke på renhold. Det blir slette innerdører, og slettte dører og skuffer på kjøkkeninnredning. Vi skal bli gamle her. Robert og ungene satt på med oss til byen, så de ble med på huset etterpå. Pandora fant et flagg i sjøen, og plantet det på tomta. Mens vi var der stakk nabo Roy innom for en underskrift på et nabovarsel. Greit å få det gjort. Herleik og Anna kom også ned for å kikke.

Da vi landa i sofaen tikket disse bildene inn fra Knut Knutsen. Han hadde plantet flagget til Pandora inn ved døren for å markere at han hadde vært der🇳🇴🇳🇴

I dag begynner rypejakta, og Per Svein er på vei opp til verdens tak for å jakte. Jeg har ønsket den skitt jakt. Mens han er på tur, holder jeg fortet her nede, og går innom huset, dokumenterer, og sender bilder.

Måtte du få en super høstdag i dag☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s