To do listene blir stadig kortere.

Etter frokost i går gikk vi inn på Ikeas hjemmeside, og bestilte monteringshjelp til billyhyllene og en kommode. Vi har bestilt en enkelt hylle og to ulike seksjoner. På Ikeas hjemmeside kan man bestille hjelp som kommer med alt utstyr for å gjøre jobben, og som setter sammen alt for deg. Det er beregnet fire timer på jobben, og hjelpen kommer på mandag. Da kommer også de som skal sette opp paxgarderobene. Den hjelpen er bestilt og betalt via varehuset.

Det kjennes litt som om tiden løper fra oss nå, så vi må hente inn hjelp der vi kan.

John stakk innom på kaffe i går morges, greit med litt andre ting enn bare å henge i stroppen også.

I går hadde min mann bestemt oss for en litt annen type trim. Det kalles for styrketrening i trapp. Vi kjøpte sementheller som skal ligge utenfor leiligheten. Så de som skal bo der kan gå tørrskodd til platting, og trapp opp til asfalten.

Vi dro ut til Maxbo, der ute fikk vi hjelp av en truck. Det ble 82 heller a 17 kg.

Her gjaldt det å holde hellene tett inntil kroppen, og bøye seg rett når de ble lagt ned. Det gjelder å passe på ryggen nå som den er på plass igjen. I dag kjenner jeg godt at jeg har trent, og brukt muskler jeg ikke visste jeg hadde. Jeg er skikkelig lemster på leggene bak, og foran på lårene. Nå ligger i alle fall alt klart for en utejobb, når tiden strekker til.

Mureren var i gang med å pusse murveggen da vi var der i går.

Da vi var ferdig på Langenes dro vi til Tangvall. På lørdag var jeg innom DenimE Second Heaven og spurte om jeg kunne få kjøpt dette bildet? Det fikk jeg lov til💙Jeg hadde sugla på det ei stund, som vi sier her nede når vi har veldig lyst på noe. Dette bildet passer perfekt inn i min garderobe, og fargeskalaen i huset. Når jeg i tillegg vet hvem modellen er, og kjenner henne som en av de modigste, tøffeste og kuleste unge kvinnene jeg har møtt, er det ekstra stas. Hver dag fremover skal hun minne meg på de viktige tingene her i livet. Du har rett til å være den du er, det er lov å være kul, faen ta dem alle sammen, jeg har rett til å være meg, jeg er bra nok som jeg er, jeg er modig, jeg er tøff, jeg vet hva jeg kjemper for, jeg vet hva jeg klarer å stå i, jeg kan klare det jeg vil, jeg vet hva som er rett og galt, jeg er ikke en liten lort, og jeg er tøffere enn toget💙og myye, myye mer.

I går var det en perfekt dag for lamikål. Det smakte så godt, at jeg bare gleder meg til lunsj i dag, før jeg en gang har spist frokost.

I går kveld kjørte vi ut de tingene vi plukket hos Ikea forrige uke. Robert var bærehjelp. Garderobeskap er tunge, nå ligger det fem i stua til leiligheten og en i det største soverommet nede. Stolpene til resten av glassrekkverket ble satt opp i går.

Gutterommet til far er fiks ferdig med karmer og utforinger.

Det kommer stadig nye innerdører på plass.

Kjøkkenet venter på det som mangler.

Murer er i full gang med å pusse muren.

Jhonny og Pandora var også med på inspeksjon i går. De er strålende fornøyd så langt. De ser frem til overnattinger og bursdagsfester i Casa Amore.

Det kom pakke i posten i går, et svært gulvteppe som skal ligge i biblioteket kom. Per Svein var oppe på Mega og hentet det, og kom hjem med det, og med reker til kvelds. Perfekt. I går fikk vi også noen timer i solen. Det ble en riktig fin og stressfri dag.

I dag kommer varene fra Ikea, noe kommer med Bring fra Oslo, og noe kommer på bil fra Sverige. Vi er klare for å ta i mot👍

Så håper jeg at dagen din blir god🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s