Snekker Mathias siste uke på Casa Amore.

Etter ei avslappende helg, banker det ei ny, spennende uke på døren. Vi var en tur på huset i går, vi feide støv, og samlet det i en søppelpose. Det blir stadig lettere å rydde inne etterhvert som dagene går. Vi labbet utover i deilig solskinn. Vi gikk også innom toppen av feltet, før vi gikk hjem. I et av de store husene var det innflytting, og vi fikk slått av en prat. De hadde solgt huset sitt i Langeneskilen for over er år siden, og hadde bodd i kasser siden. To voksne og to barn. Nå gledet de seg over å pakke ut, å flytte inn. Stadig nye overraskelser dukket opp når de pakket ut. Det var mye de hadde glemt at de hadde. Jeg klagde min nød i familiechatten, tenk at de som hadde begynt etter nyttår, kunne flytte inn før oss? Robert var på chatten med en gang: Sånn er det når dere skal ha det største huset i gata😂svarte han. Vi visste ikke at det var så stort😱😱😱svarte jeg.

Fiskeboller sto på søndagsmenyen i går. Mens jeg lagde middag impregnerte Per Svein de brukte hagemøblene vi kjøpte forleden.

De kan stå ute i all slags vær, hele året, med faste puter som tåler det. De må impregneres to ganger i året, men det skal vi klare. De skal stå på plattingen som klappet og klart lagde for oss forrige uke.

Vi hadde en hyggekveld hos Tove og John i går. Det var altfor lenge siden. Jeg lo så jeg holdt på å ramle ut av sofaen hele kvelden. Det ene gullkornet etter det andre ble servert. En god latter forlenger livet sier de, så da la jeg på noen måneder i går kveld. Litt alvor ble det da vi fikk med oss Dagsrevyen. Karianne fra FMM fikk presset kunnskapsministeren litt. Det er på høy tid at vi får på plass tall over hvor mange som må bytte skole fordi de blir mobbet, fordi skolene ikke gjør jobben sin, og stanser mobbingen. Vi snakker om tusenvis av elever som få eller ingen bryr seg om. Vi bedriver en strutsepolitikk som ikke ligner grisen. Overgripers rettigheter er mye viktigere enn offerets. En tankegang som gjennomsyrer hele vårt velferdssamfunn.

Denne uken har snekker Mathias sin siste uke hos oss. Han har vært hos oss i ni måneder. Han har aldri vært så lenge et sted. Han er fire år yngre enn vår yngste sønn, og han er usedvanlig dyktig. Ronny, sjefen hans, blir igjen til vi er i mål. Denne uken blir det full fart med baderomsplater i alle våtrom, og en siste finish med dører og karmer.

Her er noen videosnutter fra huset i går.

I dag har vi en avtale med Repstad anlegg for prising på grunnarbeid før asfaltering og legging asfalt. Går alt etter planen håper vi å få orden på det neste uke.

Vi har en avtale med Fasadeprodukter ute på huset i dag, for å snakke solskjerming, å få et pristilbud. Klappet og klart er tilbake i dag for siste finish på plattingen nede, og for å lage en liten platting oppe. Kjøkkenmontørene er også tilbake i dag. Det håper vi også delene som manglet er. Onsdag leveres garderobeskap, billyhyller med mere fra Ikea.

Vi er klare for å brette opp armene denne uken også. Denne uken har vi lagt inn litt ekstra moro. Det er spis ute uken, denne uken, så hele familien skal ut å spise sammen. Rypejakta begynner den 10, og da stikker gubben på heia, og blir borte resten av uken. Det går med andre ord mot ei litt roligere avslutning på denne uken enn de to forrige.

Ei fabelaktig god uke ønskes deg og dine🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s