Blant flyttekasser og søppelsekker🤗

Det er unntakstilstand i heimen. Vi står midt i en flytteprosess. Huset på Langenes blir stadig mer ferdig, og i huset på Åros blir det stadig mer rot. Det fylles opp med flyttekasser og søppelsekker hver eneste dag. For ikke å glemme innkjøp av møbler, stash, med mere. I går tok vi helt fri. Per Svein var med Lions hele dagen, tolv timers vakt på Rally Sørland fikk tankene over på helt andre ting. Selv labbet jeg med Tove til Tangvall, var på cafe, satt litt i solen, hørte på podcast og musikk, og fikk med meg finalen på Skal vi danse, og litt Stjernekamp innimellom der. Med andre ord en sløv og deilig dag.

Dette er litt av kaoset i heimen. Alt er pakket ned,og merket med rommet det skal inn i. Så fort garasjen på Langenes blir ledig skal mye kjøres ut dit. Det nærmer seg.

Det er ikke bare inne der er fullt, også i hytta og garasjen er det fylt opp. Noe av dette skal ut til huset om ikke lenge. Vi gleder oss til det tømmes i Tjønneveien, og fylles opp i Kilenesheia. I dag skal vi ut på huset igjen, vi skal rydde litt, å støvuge huset, så vi blir klare for nok en begivenhetsrik uke der ute❤️

Jeg håper du får en strålende søndag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s