Å buklande inn i en helg😱

Det har vært usedvanlig travelt etter at Per Svein kom hjem forrige onsdag. Fra torsdag har det gått i et bankende kjør. Vi har kjørt fem store tilhengerlass med bygningsavfall på gjennvinningen siden den dagen. Fremover nå blir det myyyye mindre. Det har krydd av folk på huset disse dagene, og arbeidet går unna i rekordfart. Vi begynner å se en ende på galskapen. Fordelen med å ha vært på fyllinga så ofte, er at jeg har vært innom bruktbutikken og gjort flere gode varp til huset. Vi har vært sinnsykt effektive, og har fått kjøpt/ bestilt alle møbler. Garderober, billyhyller med mere er nå på vei fra Sverige til Casa Amore. Det er litt av en logistikk både for de som jobber på/ og med huset, og for team Liland som skal dra prosjektet i land.

Denne uken har xlbyggs klappet og klart lagt terasse for oss, nede. De kommer tilbake mandag og gjør siste finish, og legger en liten terasse oppe. På terassen nede skal det opp en levegg, fra der stolpen står og inn mot huset. Her skal de som leier leigheten få boltre seg. De har verandadør rett ut fra stue/ kjøkken til denne plattingen med sjøutsikt.

Maler var på plass og la sveisebelegg i teknisk rom/ bod, i går.

Vi har fått innerdører opp i soverommene nede.

I leiligheten blir mer og mer ferdig. Klinkene er fuget. Det er klart for baderomsplater, som skal opp neste uke. Kjøkkenet blir ferdig mandag. Alle innerdører utenom den til badet er oppe. Snart er elektriker og rørlegger tilbake her for å gjøre seg helt ferdig.

I går ble klinkene lagt i gangen oppe.

Per Svein har fått dør til rommet bak garasjen.

Badet nede er ferdig fuget. Neste uke blir det full fart med baderomsplater.

I denne kroken blir det bokhyller til kokebøker. Under skal kaffemaskin og vannkoker stå.

Vaskeromssinnredning og hvitevarer er strødd utover i stua, men neste uke ser det helt annerledes ut.

Jeg kjenner i alle ledd av kroppen at det har vært ei heftig uke. I går la jeg meg før sju, og våknet klokken fem i dag morges. Jeg kan ikke huske sist jeg sov så lenge, i et strekk. Denne helgen skal jeg ta livet med ro, og det skal bli deilig😍Jeg håper du får ei fabelaktig helg😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s