Bedre og bedre dag for dag🤗

I går startet jeg dagen på Tangvall. Mens jeg ventet på at gubben skulle bli ferdig med et legebesøk, ble det litt shopping, men mest avslapning på en benk i solen.

Etterpå var det klart for et møte om garderober og billyhyller på IKEA. Etter et heller mislykket teamsmøte var det dags å ta turen inn for å få orden på sysakene. Det tok sin tid for å si det pent. Etter mye om og men, og med god hjelp fra daglig leder, fikk vår kundekontakt alt på plass. Etter at bestillingen på alt var lagt inn, viste det seg at noen av de bestilte dørene var gått ut av produksjon. De grå som skulle være i gangen i leiligheten fant vi lett en erstatning for. Det var verre med de vi selv skulle ha i gangen. Det ventes inn mange nye dører fremover, men ingen hadde sett dem live. Vi avventer derfor litt med dører til garderobe i gangen. På grunn av korona hadde de heller ikke alle delene i Sverige. De hadde de heldigvis på huset. Vi skal ha med henger ut å plukke dem selv hos IKEA i dag. Det aller meste kommer med bil fra Sverige neste onsdag, og alt monteres mandagen etter. I går kveld ble alt utenom det som skal plukkes i dag, betalt. Nå satser vi på at alt går som smurt.

Vi har også styrt i flere dager med DNB, og de er definitivt ikke vår bank. De skal betale ut pengene for tomta vi solgte, til oss. Det har vist seg å være en svært avansert affære, og absolutt alle vi har vært i kontakt med har sagt de ikke har peiling, deriblant banksjefen. En skulle jo tro det var en enkel affære å få legitimert seg, men ikke hos DNB. Det begynte bra, ta med pass og stikk inn i banken i byen for å legitimere deg. Fredag morgen var jeg der, men nei så lett skulle det ikke være. For å legitimere meg måtte jeg ha et kundeforhold i banken, og da måtte jeg ha bank id, den lå hjemme. Dermed avlyste jeg det den dagen, vi hadde fullt opp med andre ting. Mandag morgen var jeg klar med pass og bankid, men nei. Det var ikke nok til at de kunne hjelpe meg. Vi måtte ta turen på cafe for å gå inn på DNB sine nettsider å opprette en konto, jeg overhodet ikke vil ha, og som jeg aldri kommer til å bruke.

Så var det tilbake i banken, å stille seg i tidenes koronakø, å vente og vente. Da vi endelig kom til skranken hadde tydeligvis den damen vi snakket med tidligere på dagen, ikke lyst til å hjelpe oss. Hun sendte oss tii en annen skranke for å vente på en annen person. Gemalen mumlet noe om for en upersonlig bank, både en og fire ganger. Vi er vant til kongelig behandling i vår lokale bank, hvor personlig service er en selvfølge. Per Svein som har hatt dnbkort gjennom jobben i årevis, slapp unna dette forsøket på å få legitimert seg selv. Da det endelig dukket opp en fyr, så visst alt greit ut. Jeg sa: vi har nettopp solgt huset via Sørmegleren, men jeg slapp å opprette konto i deres bank for å få utbetalt pengene. Han så litt beskjemmet ut, tok passet og gikk for å kopiere, hvilket tok så lang tid, at Per Svein lurte på om han hadde tenkt å spise passet mitt.

Senere på dagen fikk vi sms fra DNB om at vi måtte gå inn i nettbanken å signere hvert vårt dokument. Da vi kom inn dit, lå det ingen dokumenter til signering. I går ringte Per Svein i øst og vest, ingen hadde peiling da heller. Banksjefen hadde ikke det han heller, men nå trodde han det var i orden. Æ sier det bare, æ har ikke tålmodighet med sånt piss. Så nå har æ blitt tvangsbankifisert av DNB. Så fort den siste tomta er solgt, avslutter æ mitt kundeforhold til DNB, for evig og alltid.

Etter Ikea, kjørte vi hjem om Langenes. Per Svein skulle snakke med noen av håndtverkerne.

Det var full fart på tomta. Smijernsrekkverket er snart ferdig. Vi er kjempefornøyd.

Klappet og klart var i gang med å støype fundamentet.

Ovnen var på plass.

Murer var i full gang med klinker på gjestebadet oppe.

Vi tok turen hjem for litt avslapning, før vi måtte hjelpe Robert litt. Han ble forkjølet i helgen, ringte koronatelefonen mandag, tok prøver i teltet i går morges, og satt i isolasjon. Ungene trengte sko, helst i forrige uke. Vi hentet dem, dro på outleten på Tangvall, fikk kjøpt sko til begge ungene, til langt under prisen av pappas budsjett. Da vi kjørte dem hjem hadde de fått smiska til seg softis og milkshake, stemningen var god. Som vanlig sto NRK super på, og mange kjente barnesanger ble spilt. Da Hompetitten kom, slo vi besteforeldre til med et skikkelig rigg, denne kunne vi jo. Da kom det ganske tørt fra Pandora, henvendt til broren: Vi har noen rare besteforeldre😂😂😂PS koronatesten var negativ🤗

Etter at freden hadde lagt seg på huset i går, dro vi utover for sjekk.

Berre lekkert

Elektriker hadde vært der, så kan vi få strøm i buene som skal opp neste vår.

Parkett er nå lagt i begge soverom, gang og deler av biblioteket. De er rett og slett snart i mål med parketten.

Vaskerommet er straks klar for baderomsplater og innredning.

Klinker har kommet på plass i badet nede.

Glassrekkverket er snart på plass.

Vi er fornøyd med ovnen.

Gulvlister kommer på plass i hovedetasjen.

Det blir rett og slett bedre og bedre dag for dag, og i dag kommer kjøkkenmontørene.

Med gårsdagens kveldshimmel ønskes alle en super dag😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s