Ei rolig helg før det braker løs igjen💙

Vi har hatt ei rolig og fredelig helg mellom to hektiske uker.

Jeg ble ferdig med to bøker denne uken, av mursteintypen. Jeg har lest alle bøker av Victoria Hislop. Mine personlige favoritter er Øya og Hjemkomsten. Hun tar for seg historiske hendelser, og spinner romaner rundt dem. Denne tar for seg førkrigs, andre verdenskrig, etterkrigstid, og diktaturet i Hellas etter krigen. Vel verdt å lese.

En bok jeg har hatt liggende lenge. Harry Potter forfatteren skriver krim under pseudonym. Hun har skapt artige figurer i privatetterforsker Strike og hans sekretær Robin. Liker du krim er det bare å slå til.

Vi rydda tomta ute i går, og fikk fylt opp tilhengeren. Vi fikk også tatt mål av diverse vinduer og vegger. Det er fortsatt mye som skal på plass.

Det var helt stille på Langenes i går.

Vi fikk oss en tur rundt vannet.

Vi dro også innom kirkegården, etter å ha levert Jhonny.

En vakker kveld ble det også.

Daniel og Benedicte var på hytta i helga. Her er en liten stemningsrapport fra Kvimesdals tak.

De hadde det helt fantastisk, men tiden gikk visst altfor fort. De får bare ta turen igjen. Hytta ligger jo der🤗

I dag blir to kjøkkeninnredninger, og en vaskeromsinnredning levert på Casa Amore. Snekkere og murere er på plass igjen i dag. Klappet og klart kommer og begynner på plattingen nede, i dag. Vi skal ha teamsmøte med IKEA i dag. Vi skal toppe bestllingen som ligger inne med et garderobeskap til det største soverommet nede, billyhyller til biblioteket, skyvedører til badet i leilighet. (De skal skjule vaskemaskin med mere). Så kan de sette ordren ut i livet, det er tre ukers leveringstid.

I morgen kommer vedovnen. Vi regner med klinkearbeidet blir ferdig denne uken. Malerne kommer og legger belegg i teknisk rom, i slutten av uken. Forskaling til trapp utenfor er på plass, så vi får nok den ferdig denne uken. Vi har fått målt opp vegger i boder og garasje. De skal også innredes med hyller, og annet. Det er deilig å ha kommet så langt. Sola er stått opp her sør, og med den ønskes alle en super dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s