Tredje uken av sjarmøretappen passert👍

Det har skjedd mye på huset denne uken også.

I leiligheten er gulvlistene kommet på plass. Snekkerne får ikke gjort mer der før murerne er helt ferdige med klinkene.

I underetasjen er alle vinduer skummet for innforing av vinduer, og for å sette på vinduskarmer, og vinduslister. Våtrommene ble klare for murer og maler denne uken.

Murerne avrettet gulvene forrige uke, og la membran denne uken. Membranen ble godkjent av uavhengig instans, og murerne begynte å legge klinker torsdag morgen.

Parkettgulvene i hovedetasjen ble lagt ferdig denne uken.

Nå gjenstår det bare å legge parkett i underetasjen. Så er alle tregulvene på plass. Alle gulver er dekket til etter alle kunstens regler, for at de skal holde seg fine frem til innflytting.

I går ble det lagt klinker i hovedbaderommet.

Torsdag ble det lagt klinker i bad og gang i leiligheten. Leiligheten kan snart ferdigstilles. Kjøkkeninnredningene og vaskeromsinnredningen leveres mandag. De skulle vært levert denne uken, men det går bra likevel.

Klinker er også lagt på vaskerom. Her kommer innredningen mandag, her vil vi snart være klar for det.

Utenfor inngangspartiet er det nå forskalet til trapp og mur.

Dører, karmer og gulvlister er på plass i kontordelen. Her mangler det bare et toalett og en liten baderomsinnredning, så er vi i mål med den delen av huset. Litt ekektrikerarbeid gjenstår, og ei blå ytterdør, men det er jo bare småtterier.

Malerne har malt innboksingen til ventilasjonen, i gutterommet. De har avrettet tekninsk rom, og legger belegg der i slutten av neste uke.

Malermester Geir Solvang ringte i går, og han lurte på om jeg hadde tenkt på belegg??? Jo, jeg har jo tenkt på at det skal være et belegg i teknisk rom/ bod, men det er alt jeg har tenkt. Har du tenkt? Spurte jeg. Jo, han hadde jo tenkt, det var jo et belegg med i anbudet. Det er sikkert greit, sa jeg. Det er jo et teknisk rom. Jeg tenkte granittfarget sa han så, lyse vegger og lys granitt. Jeg sender deg et bilde så dere kan se på det for å komme med en tilbakemelding.

Vi tittet litt på det, og svarte kjør på, i løpet av få sekunder.

Vi brukte dagen til diverse ærend. Et av dem var å kjøpe inn resten av møblene vi trenger. Det tok en drøy halvtime, hos Fagmøbler. Vår unge selger var helt i sjokk på grunn av effektiviteten. Det sa smokk, smokk, smokk, og så var det gjort. Han hadde aldri opplevd maken. Neste gang vi kom kunne vi bare spørre etter Benjamin, så var han klar. Det han ikke vet er at vi nok kommer til å gjøre nettopp det. Han lot oss styre på som vi ville, og var overhodet ikke påtrengende. Han prøvde heller ikke å selge oss det dyreste han hadde.

Vi bestilte denne til biblioteket. Den hadde vi bestemt oss for allerede i fjor på denne tiden.

De hadde gode rabatter på senger denne uken, og vi skulle ha ny seng til oss selv.

Vi har det siste året lett og lett etter to godstoler til stua, men vi har ikke funnet noen som vi falt helt for. Da vi så denne falt vi pladask. Vi fikk denne og puffen, som var utstillingsmodell til sterkt nedsatt pris. Vi bestilte en ny stol til rabbatert pris, og en krakk til full pris. Og da havnet vi på krona, på mors budsjett for godstoler. Det kan ikke bli bedre enn det.

I går kveld ble det avslapning, med krabber, reker og vin. Vi er kjempefornøyd med effektiviteten denne uken, og kan krysse av rekordmange ting på to- do listen. I helgen skal vi rydde litt på huset, og fylle opp en henger, for levering på fyllinga mandag morgen. Vi skal måle opp vegger til billyhyller, og vinduer til solskjerming, rullegardiner, liftgardiner med mere. Aller mest skal vi slappe av og kose oss, Jhonny kommer på overnattingsbesøk i kveld.

Måtte helgen din bli superduper🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s