Tredje uken av sjarmĂžretappen passert👍

Det har skjedd mye pÄ huset denne uken ogsÄ.

I leiligheten er gulvlistene kommet pÄ plass. Snekkerne fÄr ikke gjort mer der fÞr murerne er helt ferdige med klinkene.

I underetasjen er alle vinduer skummet for innforing av vinduer, og for Ä sette pÄ vinduskarmer, og vinduslister. VÄtrommene ble klare for murer og maler denne uken.

Murerne avrettet gulvene forrige uke, og la membran denne uken. Membranen ble godkjent av uavhengig instans, og murerne begynte Ă„ legge klinker torsdag morgen.

Parkettgulvene i hovedetasjen ble lagt ferdig denne uken.

NÄ gjenstÄr det bare Ä legge parkett i underetasjen. SÄ er alle tregulvene pÄ plass. Alle gulver er dekket til etter alle kunstens regler, for at de skal holde seg fine frem til innflytting.

I gÄr ble det lagt klinker i hovedbaderommet.

Torsdag ble det lagt klinker i bad og gang i leiligheten. Leiligheten kan snart ferdigstilles. KjÞkkeninnredningene og vaskeromsinnredningen leveres mandag. De skulle vÊrt levert denne uken, men det gÄr bra likevel.

Klinker er ogsÄ lagt pÄ vaskerom. Her kommer innredningen mandag, her vil vi snart vÊre klar for det.

Utenfor inngangspartiet er det nÄ forskalet til trapp og mur.

DÞrer, karmer og gulvlister er pÄ plass i kontordelen. Her mangler det bare et toalett og en liten baderomsinnredning, sÄ er vi i mÄl med den delen av huset. Litt ekektrikerarbeid gjenstÄr, og ei blÄ ytterdÞr, men det er jo bare smÄtterier.

Malerne har malt innboksingen til ventilasjonen, i gutterommet. De har avrettet tekninsk rom, og legger belegg der i slutten av neste uke.

Malermester Geir Solvang ringte i gÄr, og han lurte pÄ om jeg hadde tenkt pÄ belegg??? Jo, jeg har jo tenkt pÄ at det skal vÊre et belegg i teknisk rom/ bod, men det er alt jeg har tenkt. Har du tenkt? Spurte jeg. Jo, han hadde jo tenkt, det var jo et belegg med i anbudet. Det er sikkert greit, sa jeg. Det er jo et teknisk rom. Jeg tenkte granittfarget sa han sÄ, lyse vegger og lys granitt. Jeg sender deg et bilde sÄ dere kan se pÄ det for Ä komme med en tilbakemelding.

Vi tittet litt pÄ det, og svarte kjÞr pÄ, i lÞpet av fÄ sekunder.

Vi brukte dagen til diverse Êrend. Et av dem var Ä kjÞpe inn resten av mÞblene vi trenger. Det tok en drÞy halvtime, hos FagmÞbler. VÄr unge selger var helt i sjokk pÄ grunn av effektiviteten. Det sa smokk, smokk, smokk, og sÄ var det gjort. Han hadde aldri opplevd maken. Neste gang vi kom kunne vi bare spÞrre etter Benjamin, sÄ var han klar. Det han ikke vet er at vi nok kommer til Ä gjÞre nettopp det. Han lot oss styre pÄ som vi ville, og var overhodet ikke pÄtrengende. Han prÞvde heller ikke Ä selge oss det dyreste han hadde.

Vi bestilte denne til biblioteket. Den hadde vi bestemt oss for allerede i fjor pÄ denne tiden.

De hadde gode rabatter pÄ senger denne uken, og vi skulle ha ny seng til oss selv.

Vi har det siste Äret lett og lett etter to godstoler til stua, men vi har ikke funnet noen som vi falt helt for. Da vi sÄ denne falt vi pladask. Vi fikk denne og puffen, som var utstillingsmodell til sterkt nedsatt pris. Vi bestilte en ny stol til rabbatert pris, og en krakk til full pris. Og da havnet vi pÄ krona, pÄ mors budsjett for godstoler. Det kan ikke bli bedre enn det.

I gÄr kveld ble det avslapning, med krabber, reker og vin. Vi er kjempefornÞyd med effektiviteten denne uken, og kan krysse av rekordmange ting pÄ to- do listen. I helgen skal vi rydde litt pÄ huset, og fylle opp en henger, for levering pÄ fyllinga mandag morgen. Vi skal mÄle opp vegger til billyhyller, og vinduer til solskjerming, rullegardiner, liftgardiner med mere. Aller mest skal vi slappe av og kose oss, Jhonny kommer pÄ overnattingsbesÞk i kveld.

MĂ„tte helgen din bli superduperđŸ€—

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk pÄ et ikon for Ä logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s