Gratulerer med daen Robert🎂🎂🎁🎁🇳🇴🇳🇴❤️❤️

I dag fyller Robert 31 år. Rart å tenke på at vi nå har to sønner mellom 30 og 40 år. Det betyr jo at pappa (papps som du kaller an) å mæ drar på åra. Mamma pleide å si at det var når vi ungene hadde bursdag at hun skjønte at hun begynte å bli gammel😱😂😂

Den beste gaven har du allerede fått i år. Tirsdag begynner du i 100% stilling som saksbehandler i NAV. Torsdag overtar du din del av tomannsboligen, og blir eier selv, i prosjekt leie før eie. Ting faller på plass. Puslespillet er satt sammen, og bildet er flottete enn vi noen gang kunne forestilt oss. Nå som alt ligger til rette for det, dukker det kanskje opp ei snill dame også. Da blir i alle fall pappa glad. Enn så lenge fortsetter han nok å leke Kirsteb giftekniv, han ser stadig etter nye svigerdatteremner. Vi to tar det litt mer piano😂😂

Jeg håper disse to skattene steller pent med deg i dag. For dem er du verdens beste pappa❤️

Mamma gratulerer en hel haug, og pappa spanderer kake på Frk.Lyng på lørdag. Vi er så glade i deg, og superstolte av deg og dine to brødre. Måtte dagen din bli superduper😍☀️🇳🇴🇳🇴🇳🇴

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s