Pergogulv og utforing av vinduer🏠

Vi er inne i en periode hvor vi ser endringer fra dag til dag. Nå i sluttfasen er det lett å se at det går unna. Jeg er ute på inspeksjon hver dag, og sender bilder til mann og barn på familiechatten. Det nærmer seg med stormskritt nå.

Det er greit når huset ligger en kjapp sykkeltur fra Lilandsresidensen..

Da jeg kom mandag var gulvleggingen i leiligheten nesten ferdig. Det var lagt pergo i de to soverommene, boden, og det var bare litt som gjensto i kjøkken/stue. I gangen og badet skal det klinker. Murene dukker nok snart opp.

Vi er også godt i gang med planlegging og innhenting av priser på uteområdet. Tomta er stor, så det må vi ta i puljer. Noe skal vi ta før vinteren, resten tas når vinteren går igjen.

Kontordelen min har også fått pergogulv. Der er de også ferdig nå. Det er høyt under taket her, og det er en voldsom akustikk. Vi får se om det holder med alt som skal inn, hvis ikke får vi finne en løsning. Snekkerne har gitt gode råd, om vi skulle trenge det.

Dusjveggebe som vi skulle ha i leilighet og underetasje er gått ut av produksjon. Vi fikk tilbud om dette i stedet, og det går vi for. Dusjveggene kan skyves inn mot veggen når dusjen ikke er i bruk. Det kan vi li.

I går ble ventilasjonen på gutterommet blitt bokset inn. Det ble bra.

Pergogulvet var ferdig da jeg kom i går.

Nå var det foringer og vinduskarmer som gjaldt i leiligheten.

Her tror vi noen kan få det veldig greit når vi blir ferdige.

Vi gleder oss til å få klinker på badegulv, vaskerom og ganger.

I vaskerommet gjøres det nå klart for baderomsplater og klinker. Neste uke kommer kjøkkeninnredninger og vaskeromsinnredning. Så det er bare tiden og veien. Det skjer nok mye de neste tre dagene også.

Vi gleder oss også til å få denne trappa inn i trapperommet, men parketten skal på før den tid. Det flyr mye mail frem og tilbake nå. Avgjørelser tas i et forrykende tempo. Vi er glade for at vi snart kan se en ende på det. Og vi gleder oss til å flytte inn, å bo i dette huset, på det fantastiske stedet. Enn så lenge får vi bare jobbe på for å komme oss i mål.

Måtte dagen din bli superduper🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s