Søndag☀️

Da har vi landet i nok en søndag. Ukene flyr av sted, og er fulle av innhold. I morgen er skolene i gang igjen her, og høsten nærmer seg. Ungene er klare for skolestart i morgen. Nye sekker og klær er kjøpt inn. Robert skal inn å jobbe i byen hele uken, det blir ikke noe hjemmekontor neste uke. Bestemor skal være telefonvakt, å ringe hver morgen klokken åtte, for å sjekke at ungene kommer seg ut døra.

Vi har fantastiske sommerdager igjen, og vi nyter dem. Jeg har vært i krimhjørnet og lest to krimbøker som anbefales.

Denne fulgte med som en sommergave i et ukeblad. Dette en ny forfatter for meg. Henne skal jeg lese mer av. Den ble lest på et svaberg i skjærgården her.

Denne hadde jeg lest før, fant jeg ut, i det jeg startet på den. Jeg leste den på ny, og den tålte det. Det er nok ti år siden jeg leste den sist. Jeg har lest mange bøker av Unni Lindell. Jeg har et par pocket liggene i lesebunken min også. Så det blir flere.

Naturen leverer og leverer. Det er en fryd å gå tur i dette været.

God mat har det blitt denne uken. Argentinske reker på på Streetfood, og hjemmelaget wok er noe av det som har stått på menyen.

Jeg har hatt flere morgenturer rundt vannet. Sykkelen har blitt flittig brukt til sykkelturer til Langenes for å sjekke ut huset.

Robert og ungene har kost seg ved havet og ladet batterier til høsten. Ungene har sågår farget håret for skolestart.

De er klare som egg.

Per Svein har mye å gjøre i havet, men lørdagskos ble det tid til. Dette var visst de beste plommene han hadde smakt. Plommetrær skal vi ha på Langenes. To stykker tror vi.

Her i huset står det nå flyttekasser over alt. De fylles sakte, men sikkert opp, og de merkes med rommene de skal inn i. I dag skal Robert og jeg møtes på tomta for rydding. Først blir det litt frokost, og litt italiensk pugging, før jeg lander på verandaen i solkroken med en bok.

God søndag ønskes alle og enhver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s