Skjærgårdsliv🏖🚤

Vi har hatt noen fantastiske dager i Søgnes vakre skjærgård. Utenfor Søgne har vi over tusen øyer, holmer og skjær. På vakre sommerdager er det et yrende liv der ute. Akkurat nå har vi fantastiske dager her i sør. Etter en uvanlig kald juli, blir vi nå velsignet med deilig sommervær. Det meldes at det skal vare en stund fremover. Vi har brukt de siste fem dagene til å slappe av på Herøya, rett utenfor Langenes. Vi trenger ikke dra langt, for å ha det bra. Vi har hatt den mest kortreiste ferien på mange år, og den har vært super så langt.

Søndag dro vi fra Langenes i titiden. Vi var først ute, og fikk sikret oss den vanlige plassen.

Per Svein sørget for en lettere tilgjengelig badeplass for de som ville bade.

Herleik og Anna kom etterhvert. Anna hadde bakt foccacia, så det ble en nydelig lunsj av det.

Per Svein fikk en sjøørret. Herleik og Anna fikk den til middag, siden vi allerede hadde middagsplaner, og skulle ha middagsgjester. Den ble tilberdet på fantastisk vis, det har vi fått dokumentert.

Per Svein tok disse bildene på søndag.

Per Ove var innom med ferdig kokte, selvfiskede krabber, søndag kveld. Det ble krabbefrokost hjemme, og krabbelunsj på Herøya i går.

I går ettermiddag tok Per Svein båten opp. Nå er det snart Nordsjølivet som gjelder. Blir det båtvær når han kommer hjem igjen, setter vi bare båten ut igjen.

Det ble deilig salat til middag i går, laget etter Inger Gretes oppskrift. Helt perfekt etter nok en deilig sommerdag i Søgnes vakre skjærgård.

Med ønske om en deilig sommerdag til alle og enhver☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s