I dag braker det løs🏠

I dag braker det løs på huset. Nå er det siste innspurt, og siste finish før vi flytter inn. I dag kommer snekkere, rørlegger og murer. Fra nå av blir det full fart. Om to uker leveres kjøkkenet, og mye skal på plass før den tid. Forrige uke var elektriker og lærling på huset. De kommer ikke tilbake før kjøkken og baderomsinnredninger er på plass, og garasjen er tømt.

Det har kommet mer materialer også.

Mer kommer det i dag.

Forrige uke bestilte vi basseng til våren. Neste sommer blir det fullt liv på Playa del Kilenestangen. Da skal det graves krabber også, og krabbekoker er kjøpt inn hos Sør Tre.

Den skal nok bli mye brukt når vi flytter ut.

Stol til det hvite skrivebordet under trappen, ble kjøpt inn hos Søstrene Grene forrige uke. Vi har enda litt møbler som skal bestilles/ kjøpes, det tar vi så fort Per Svein kommer hjem fra Nordsjøen neste gang.

Vi har bestilt ny time hos Ikea for et garderobeskap i et soverom nede, billyhyller til biblioteket, og to skyvedører foran vaskemaskin mm, i leiligheten nede. Vi er i rute.

Lørdag kjørte vi et nytt lass på fyllinga, nærmere bestemt 120 kilo. Per Svein reiser til Stavanger i morgen kveld, og ut onsdag morgen. Det kommer til å se helt annerledes ut i huset når han kommer hjem igjen. Jeg kommer til å avlegge rapport hver dag, og innomellom der skal jeg pakke ned i flyttekasser. Nå nærmer det seg👍

Med ønske om en super dag til alle og enhver🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s