Sommerdager❤️

Vi har hatt en veldig ustabil juli, den kaldeste på over tjue år. Sommer er nå sommer uansett, og deilig er det.

Det er en stund siden jeg har kommet med noen bokanbefalinger nå. Disse to feelgoodbøkene er verdt å lese i sommervarmen. Den første er fra vår tid, den andre fra Victoriatiden.

Per Svein har vært i Holskogen og kjøpt, og hentet en ny/gammel hyttebåt. En Askeladden som skal fikses litt. Motoren til den gamle viste seg å være for kort i staket til den nye båten. Da kjøpte han en skrapmotor med langt stak, som han fikset opp med litt besvær. Er man maskinist,så er man maskinist. Nå gjenstår litt flikking på båten, før den gamle båten går som skrapbåt på fyllinga, og den gamle motoren blir solgt. Den fikk han i sin tid tak i på gjenvinninga, og fikset opp. Det er greit med en maskinist i huset👍

Vi har også vært i Mandal og innhentet priser på basseng . Neste år blir det basseng, ferdig snakket.

Alle blomstene på mammas grav tok kvelden samtidig, så vi ordnet med en ny i god tid før bursdagen.

Marit hadde fikset samme på svigers sin grav🤗

Det har også blitt litt labbeturer rundt i bygda.

Vi koser oss som best vi kan. Robert koser seg med å drikke kaffe fra denne koppen, han fikk den av oss til jul. ( Den sto på ønskelista)

Det er sinnsykt mye blåbær i år. Per Svein tok seg en tur på skauen, og i løpet av en time var det nesten full bøtte. Det ble det syltetøy av. Oppskriften er enkel: 2 kg bær, en pose frysepulver, litt over en halv kilo sukker, saften av en halv sitron. Sukker og fysepulver røres ut, fylles i beger, og legges på fryseren. Ungene fikk to beger hver, bror Ole et, og noe ble spist med en gang. Resten ligger på fryseren sammen med den rørte jordbæra.

Vi har disse to på overnatting i natt. Pandora har vært på fjorten dagers ferie hos mamma. Hun har savnet storebror veldig. Så hun har nesten klemt ham flat etter hun kom tilbake. Søskenkjærlighet kan være voldsom😱

Pandora er veldig fornøyd med at bestemor sine sko snart passer perfekt. Hun syns bestemor har så mange fine sandaler. Så neste år skal hun på låna har hun tenkt.

Været er veldig av og på for tiden. I går da vi skulle grille skrudde krana seg på😂😂

Gemalen var ikke helt fornøyd😂😂

Det formelig spruta inn. Hjemmeferie har vært alt annet enn kjedelig så langt. Sola kommer tilbake i dag, da er det bare å finne frem bikinien.

God søndag ønskes alle og enhver🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s