Dørlås, bestilling av husskilt, og kunstkjøp😍

Det nærmer seg innflytting, selv om det er et par måneder igjen. Det er mye som skal på plass innen den tid. I går handlet vi inn dørlås til inngangsdøren.

Det har vi snakket om lenge. I går gikk vi til aksjon. Husets blå ytterdør skal få en annen lås enn ytterdøren til leiligheten og kontordelen.

Vi fikk også kjøpt et dørskilt til toalettet i kontordelen. Da det var gjort dro vi til Birte Lohne og Pyramidehuset for å bestille et husskilt, å ta en titt på kunstutstillingen hennes.

Hun har utstilling i hjemmet sitt, og hun har mye lekkert. Det går i blått og litt grønt. Vi bestilte et husskilt, som blir ferdig til innflytting i oktober. Skiltene lages av drivved og keramikk, og de skreddersys. Hun får frie tøyler foruten at Casa Amore skal med, litt hjerter ( om de blir blå eller rød, spiller ingen rolle. Og det skal bære preg av havet.

Vi gleder oss til å henge det opp.

Det ble også et kunstkjøp. Jeg falt pladask for et som enda ikke var kommet opp på veggen. Bilde nummer 1. Det ble med hjem, og skal henge i stua mellom verandadøren og vinduet, slik at du ser det med en gang du kommer inn i huset.

Bildet heter fear less- frykt mindre. Damen som sitter og ser på månen har det tungt, men englevingene på ryggen løfter henne opp. Det kommer til å gå bra om man velger kjærlighet fremfor frykt.

Alle bildene hennes har et dikt bak. Dette ble mitt dikt.

Ta turen til galleriet å se deg om, kansje finner også du et bilde som snakker til deg.

Med ønske om en super fredag💙💙💙

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s