Innkjøp til nyhuset🏠

Vi har lenge visst at vi skal bygge nytt hus. Derfor har det vært lite oppgradering i Lilandsresidensen de siste årene. Da tegningene til huset var klare for halvannet år siden, var det lettere å forstille seg hva som trengtes av møbler og annet. Spistestuebordet som huset er tegnet ut fra, var da ikke kjøpt, men det er nå forlengst kjøpt inn, og tatt i bruk. Vi visste også tidlig hvilke farger vi skulle satse på i hoveddelen av huset. Vi visste bare ikke nyansen. Vi visste også hva slags type parkett vi ønsket oss. Dermed har vi det siste halvannet året kjøpt inn mye av det vi trenger, og byttet ut møbler.

Vi har handlet mye på salg, noe til full pris, men også handlet brukt. Her har mors lister vært gode å ha. Vi skal ikke ha noe utstillingshjem, men et personlig hjem, et brukshjem. Planen er å få handlet inn det som trengs før innflytting. Det er ikke da vi skal beinfly i butikkene, selv om det nok blir noe. Listen for innkjøp blir stadig kortere, men det gjenstår fortsatt en del. De to siste regnværsdagene har kortet ned listen en del, vi har benyttet dem til shopping i Sørlandsparken. Vi har imidlertid forlatt området ved lunsjtider, fordi det flyter over av folk der ute. Vi har aldri sett maken, skulle tro det har vært handelens dager der ute. Det er ingen tvil om at mange mennesker nå befinner seg på Sørlandet.

Vi har skaffet oss to hushjelper med vaskemulighet. En for hver etasje. Vi har store gulvflater og mener vi har behov for disse, om vi ikke skal vaske oss i hjel.

I billigkroken hos Ikea fant vi et bord til biblioteket, og et par kurver i naturmateriale. Vi har kjøpt inn flere kurver av ulikt slag i naturmaterialer.

To naturfargede tepper er kjøpt inn til stuen oppe. Vi skal ha et par i farger også, et oppe og et nede, men det kommer etterhvert.

Et lite skrivebord til å ha under trappa i biblioteket er nå kjøpt inn.

I går kjøpte vi et teppe til gangen oppe.

Litt til badet vårt, som går i aquagrønt og grått.

Vi var også innom bruktbutikken på gjenvinninga og handlet litt. Jeg har handlet mye der det siste året. Her kan man gjøre noen kupp.

Litt til søppel i vaskerommet nede.

Et teppe til å ha ved siden av senga.

Blått til lyst. Det går i blått i hovedrommene. Det har blitt handlet inn pledd, puter og annen pynt i blått hele året.

I kontordelen går det i gult. Og husets navn er italiensk. Den følelsen av Italia vil jeg ha inn i kontordelen.

Underetasjen og soveromsdelen vår går i to ulike grønnfarger. Det er kjøpt inn mye i ulike sjatteringer av grønt. Det finnes mye flott på salget nå.

Skittentøykurv til badet nede er også innkjøpt. Vi regner med mye besøk fremover. Lista blir stadig kortere, og glade er vi for det. Nå ser vi frem til at sommeren skal komme tilbake, etter den kaldeste juli siden 90 tallet.

Måtte dagen din bli god om det regner, som her, eller om solen skinner.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s