Barnebarncamp 2020

Årets sommercamp med barnebarna er over. Amilia ble her i fem dager, før hun dro hjem til pappa og Synne. Jhonny ble hentet av mamma og tre søsken i går. Pandora ferierer hos sin mamma denne uken, så hun var ikke med på årets camp. Hun får nok sitt likevel, hos mamma og hennes familie. Vi har hatt det veldig gøy sammen disse dagene. Det har blitt byturer til Mandal og K- byen, shopping, gode måltider med matlaging hjemme, vi har spist lunsj både i den ene og den andre byen. Is og godis har det blitt i lange baner.

Vi har vært på det nye huset, og de har fått skjeina flate stein fra brygga. De gleder seg til neste års sommercamp her ute på Langenes.

Jhonny har bakt glutenfri brownies, helt på egenhånd. Jeg satte bare på ovnen. Han blir definitivt en av de nye kokkene i familien. Han har også fått hjelpe bestefar å skru litt i garasjen. Han elsker å skru, og har gjort det siden han var veldig liten.

Morrakos med barnebarn, med trøtte tryner både hos barnebarn og besteforeldre vært alldeles nydelig.

Vi har spist masse jordbær.

Vi har laget knallgod omelett, og gode salater. De har spilt på pc og nettbrett til de er blitt firkanta i øynene. Det har blitt sene kvelder, og sene morgener på ungene.

Da sistemann gikk ut av døra i går, tok vi på oss joggeskoene og gikk til Langenes. Vel hjemme, rydda vi og vasket et hus som bar preg av besøk fra barnebarn. Deretter sank vi sammen i sofaen foran tv. Jeg sier som mamma alltid sa da hun hadde hatt besøk av barnebarn: det er godt når de kommer, og godt når de går.

God fredag og klem til de som vil ha😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s