Solgt🏠

Rett før ferien tok vår megler en ringerunde til klienter som hadde lagt inn ønsker om ulike typer hus, og beliggenhet. Han fikk umiddelbart napp hos en av de han ringte til. Han ville komme å se på huset.

Fredag 3 juli fikk jeg melding om en visning uken etter. Det var helt i orden. Megler var tydelig inspirert av at vi hadde fått solgt en tomt samme dag. Nå mente han Tjønneveien 4 sto for tur. Jeg gjorde huset klart for visning, og et kvarter før avtalt tid dukket de opp. Da var det bare å begynne visningen. Jon kom etterhvert, og han var fornøyd med at jeg hadde begynt, og ville bare at jeg skulle bli. Etter 31 år i området var det mange spørsmål jeg kunne svare på, som ikke megler kunne svare på. Megler hadde ferie, men ville følge opp uavhengig av ferie.

Tidligere i uken ba kjøper om en visning til. Den handlet om det mer tekniske som avløp, rør, strøm, med mere. Da var heldigvis vaktmesteren kommet tilbake fra Nordsjøen, så han kunne ta den runden. Vi hadde den visningen på fredag. Lørdag morgen meldte megler om at det nå ville komme et bud. Det kom raskt etterpå. Det var ikke et skambud, men vi var ikke helt fornøyd. Det var ikke megler heller. Vi kom med et motbud, men sa at det var helt i orden med husovertakelse 1. Desember.

Deretter gikk vi for å hente Jhonny, å gå på lørdagscafe. Per Svein sa at han kom til å hyle høyt om det gikk inn mens vi var der. Jeg sa at han ikke fikk lov til det før ungene var varslet i gruppechatten. Og så kom det melding fra megler om at han godtok vårt tilbud. Dermed var huset solgt. Per varslet ungene før jeg fikk se meldingen, og så kom kunngjøringen til resten av de som var på lørdagscafe sammen med oss.

Han var så fornøyd at det måtte utbasuneres på fjaseboga pronte.

Vi er glad vi ikke skal rydde og vaske for flere visninger. Nå kan vi pakke ned, og handle inn det som skal handles, å sette det der det er plass. Vi trenger ikke tenke på overlevering før vi har fått pakket oss ut av huset, kommet oss inn i det nye huset, før vi vasker oss ut, og overlater Lilandsresidensen i de beste hender. Da er nok en ting krysset av på to-do-listen. Og vi er strålende fornøyde med det.

Jhonny ville gjerne ta ned til salgs skiltet. Og det fikk han gjøre, med litt hjelp fra bestefar.

En epoke er snart over, en ny starter snart. Når en dør lukkes, åpnes en ny. Vi gleder oss.

Med dette bildet av en fornøyd mann ønskes alle en god søndag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s