Morgenstund i skogen🌲🌿☘️

Sommeren er tilbake på Sørlandet. Bikinien er på plass igjen. Det er bare å nyte det så lenge det varer. Etter frokost i går gikk turen rundt vannet. Det er godt å ta turen mens kjølen fra natta fortsatt henger igjen. Litt folk traff jeg, men vi gikk/ løp ikke i kolonne.

Det er noen fantastiske skyformasjoner for tiden. Jeg har alltid drømt å å flyte på toppen av en sky som dette. Jeg vet jo at det ikke er mulig, men det er lov å drømme🌞

Sola kom igjennom overalt. Det var en fryd, naturen gir styrke, kraft og masse påfyll.

Nærheten til Kvernhusvannet, som ligger rett under huset vårt, er fantastisk.

Og når jeg snur meg i turløypa er jeg ved havet. Det er fantastiske kulisser å bo i.

Benker er det overalt,for den som trenger det. En moroklump må ha snudd den ene benken, slik at man nå ser stien, fremfor den beroligende utsikten under.

Så kom jeg til stranda, som ligger ved Kverhusvannet.

Denne flytebrygga har ligget her i årevis. Den har blitt brukt flittig av de som går på folkehøyskolen, som ligger rett oppforbi.

Glade budskap og hjerter skader ingen.

Før jeg visste ordet av det var jeg rundt vannet.

Så var det bare opp en bakke , før jeg er var hjemme igjen.

Her kommer et par boktips til bøker som kan leses både en regnværsdag, eller i sommersola.,

Denne boken er jeg akkurat ferdig med. Norsk forfatter, som er ny for meg. Den handler om levd liv, om ulike faser i et liv. Om kapitler som åpnes, og kapitler som lukkes. Om gode og vonde dager. Om kjærlighet man deler, om kjærlighet som har tatt slutt. Selv om noe tar slutt så har man jo hatt det. Så mye hadde jeg er ei bok for ettertanke og refleksjon.

Denne boken var helt fantastisk. Den rev og slet i meg. Dilemmaer, traumer, og kjærlighet. Denne boken skulle jeg ønske aldri hadde tatt slutt. Den kommer til å leve i meg lenge. Skal du kjøpe en bok denne sommeren, kjøp denne❤️

Vi håper på god sommervarme fremover, og noen timer på svaberg i Søgneskjærgården. I dag skal vi treffe HTH- kjøkken på huset, for en siste kontrollmåling av to kjøkken og et vaskerom. Det må jo passe👍En deilig sommerdag ønskes deg som leser☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s