Uka som gikk🌼

Den uken som gikk kom med mye vær. Jeg tror nesten vi har hatt alle årstider på besøk denne uken, kanskje med unntak av vinter. Det ble en opptenning i peisen til og med. Litt leselykke ble det tid til denne uken også.

Denne perlen av en bok ble jeg ferdig med tidligere i uken.

Denne ble lest ferdig i går. Lettlest ferielektyre vil jeg kalle denne📚

Denne uken er det blitt mange fine turer i møe vær.

Yngstemann ble feiret med frokost på senga fra sin kjære på lørdag.

Æ sier det bare, det er noen som har det❤️

Tove og jeg labbet til Tangvall for cafebesøk på Frk. Lyng på lørdag. Vi koste oss veldig med mat, drikke og masse skravling, med godt oppmøte.

Jeg var innom bror Herleik og Anna etter å ha sjekket ut huset i går. Det blåste høststorm der ute. De hadde sin svare hyre med å løpe rundt utenfor huset, å redde havemøbler, puter og deler til grillen. Det blåser fortsatt godt på Sørlandet, men skal løye senere i dag.

Jeg hadde en fin tur denne blåsbortdagen👍

Jeg fikk besøk av bror Ole, dama, hans eldste bror Arne og kona hans i går. De kom på kaffebesøk. Ole og jeg har ikke samme far. Oles far fikk tre barn med sin kone, som han giftet seg med etter at Ole ble født. Lenge var det ingen kontakt, men for noen år siden ble søskenene gjenforent. Det har vært fantastisk å få oppleve det fra sidelinjen, og bonusen er jo at Herleik og jeg har fått noen bonussøsken, hyggelige folk som vi trives godt sammen med. Alle fire mistet sin far tidligere i år. Bror Ole rakk frem i tide, selv om koronakrisen gjorde ting mer kompliser enn vanlig. Oles bror og kone reiser videre i dag, men jeg håper det ikke blir så altfor lenge til vi ses igjen.

Da er jeg klar for ei ny uke? Er du? Masse gode ønsker til deg for den nye uken som ligger foran oss🌸💐

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s