Tomtesalg🇳🇴👍

I går solgte vi ei tomt, tomta i svingen. De som kjøpte tomta bor i Oslo, men skal flytte til Sørlandet, september neste år. De blir våre naboer, rett over veien. Sist solgte vi en tomt til en pensjonist. Denne gang solgte vi til et ungt par, med en baby. Vi synes det er supert at det skal bo folk i alle aldre i dette lille byggefeltet. Vi har to flotte lekeplasser som skal fylles opp med barn og barnebarn.

Repstad Eiendom har nettopp solgt en tomt i feltet, de også. Den tomten ligger helt ut mot veien, mellom Ørums og Kerlefsen. De får en fantastisk havutsikt. Så da blir det i alle fall oppstart og bygging av to hus i området denne høsten. Det er bra, for på tomtene skal det stå hus og hager, og i husene skal det bo folk.

Det er dette huset som skal bygges på tomta. Huset er tegnet av Hilde Vant Johansen, som også har tegnet vårt drømmehus. De som har kjøpt tomten har gjort noen justeringer på huset. Det blir en leilighet i stedet for to, de vil ha resten av huset selv. Det blir en stor veranda, med utestue, mot Innerkilen. Der får de helt sikkert oppleve de mest fantastiske solnedganger. De har også fått tilbud, og sagt ja til å kjøpe en båtplass. Vi har etterhvert to båtplasser som skal selges. De tilbys først til de som kjøper tomt av oss.

Nå har vi en tomt igjen som skal selges. Den ligger på toppen, helt i front. Den får ingen hus foran seg, og det er en av tomtene i feltet med best utsikt over havet. Det blir spennende å se hvem som skal bo der. Nå gleder vi oss over å kunne krysse av enda en ting på lista, på vei mot innflytting i drømmehuset. De som får bo ved Kilenestangen, får i alle fall bo i vakre omgivelser.

Tomta vi solgte ligger rett under huset til bror Herleik. Den er godt og vel ett mål stor, så det er god boltreplass på tomta.

Tilgang på krabber er det bare fem minutters gange fra huset.

Med ønske om en super lørdag🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s