Malerarbeid🌈

Selv om mange er på ferie nå, jobbes det fortsatt i huset vårt. Malerne er i gang med grunnarbeid, sparkling og pussing står på agendaen.

Bua som snekkerne hadde som pauserom er blitt hentet fra tomta.

Inne jobbes det jevnt og trutt.

Huset vårt sett fra bror Herleiks veranda.

Foreløpig ser alt grått og trist ut, men det varer ikke lenge nå. Jeg fikk telefon fra malermesteren i går, om tapetveggen som skal forbinde stua med biblioteket. Begge var fornøyd med samtalen. Jeg håper tapetveggen kommer opp før trappa kommer. Den leveres enten neste uke eller uken etter.

Vi holder også på med avklaring om hvordan utetrappa foran inngangsdøren må gjøres. Her er både snekkere og anleggsleder med i samtalen. Nå har anleggsleder hos Repstad anlegg sagt at de kommer til oss en uke før avtalt. Vi hiver oss bare rundt. Per Svein skal ha møte med anleggsleder den 27 juli. Da skal de gjøre seg ferdig ute.

I går var jeg en tur ute på huset. Dette er fra underetasjen. Maleren var i full gang i leiligheten da jeg var der. Vinduene var dekket med plast nå, så det skjer ting.

Det har blitt sparket og pusset i to omganger nå.

Det skjer ting i feltet også. Inga som kjøpte tomta vår, ved siden av Herleik, er godt i gang. I følge Vibekke, som er byggeleder på begge husene, flytter vi inn noenlunde samtidig.

Herleik er i gang med å ferdigstille ute. Her blir det plen foran verandaen som går rundt hele huset, og asfalt ved inngangspartiet. Det er jo greit å komme i mål, så han kan nyte fruktene.

Et nytt hus er på vei opp. Ved siden av det huset som en av våre naboer begynte innflytting i, i går. Vi er enige om at vi skal klare å være naboer noen tiår til🤗

De er heldige som får resten av sommeren på Langenes. Dette huset ble begynt reist lenge etter vårt, det er da vi forstår hvilket komplisert bygg det er vi holder på å bygge.

De har også kommet langt her på dette huset. Jeg vet ikke når de flytter inn, men det blir dette året.

Vi gleder oss over hvert hus som spretter opp. Det blir bare finere og finere ettersom hus, og alt utomhus ferdigstilles hos hver og en i feltet. Jeg kommer tilbake med mer om malerarbeidet etterhvert som fargene kommer på plass. Vi er veldig spent på hvordan det da blir.

Med ønske om en super dag, og en nydelig start på helga☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s