Varme netter☀️

Vi har varme netter nå, og da er det ikke lett å sove. Vi har ikke hatt tropenetter enda, men 19 varmegrader på det kaldeste i natt, og vindstille, gjør sitt. Det er ingen grunn til å klage, nå har vi disse varme og lyse sommerkveldene som vi lengter etter hele året. Her i Sør er det værforandringer på gang. I løpet av kvelden kommer regnet inn. Det blir mer ustabilt fremover, og kjøligere, men sommeren er enda ung.

Vi fikk oss et par timer på sjøen i går morges, før passaten skulle leveres, og fraktes til Oslo. Vi fikk fylt bensin på båten, på Fiskebrygga, på Langenes. Det er bare et lite svipp unna der vi har båten. Mens vi var på øya vår passerte verden største skip. Per Svein kunne sjekke og følge med på nettet hvilken båt det var. Jeg ante ikke at det var mulig, men den tidligere sjømannen min visste det. Jeg syntes mest det så ut som et spøkelseskip der det skled forbi.

Og det var det siste vi så av passaten.

I går fikk jeg lest ut Anne B Ragdes siste bok om Neshovfamilien. Det må være lov å si at jeg ønsker meg flere❤️

Jeg har også lest ut denne fagboken. Finn Skårderud er ekspert på spiseforstyrrelser. Og jeg møter mange med mobbeskader som lider av dette. Det er en vanlig senskade som jeg ofte hører om. Boken er veldig teoretisk, men innimellom er den briljant. Her er det greit å kunne skumlese📚

I går sto grillmat og rosa bobler på menyen. Det er så utrolig deilig å lande i sommeren allerede i juni😍

Den siste varme sommerdagen denne uken skal nytes til fulle. Det håper jeg du også får anledning til, en knakende fin lørdag ønskes deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s