Nyter deilige sommerdager☀️

Vi har et fantastisk sommervær, også denne uken. Etter et nødvendig regnskyll, lørdag, er sola og sommeren tilbake. Og det er varmt, vi ligger og bikker opp under 30 varmegrader. Mandag morgen hadde vi oss en tur på Sørlandssenteret for å handle inn det som trengtes for å ta et malingsstrøk på hytta, neste gang Per Svein er hjemme.

Vi har også begynt å tenke litt på noe av det som skal gjøres ute når vi får huset for oss selv, og kan flyttte inn. Vi hentet inspirasjon på Obs bygg i Sørlandsparken.

Jeg tar bilder av det som kan være interresant, og så tar vi det derfra.

Vi dro innom kvaderaturen for litt shopping av sommerklær til Per Svein ( som var meget motvillig i starten, men det tok seg opp👍). Jeg fikk fornyet bikiniparken. Det er bikinivær hver eneste dag, og det krever sin kvinne. Flere bikinideler var klar for søpla, og det var på høy tid å få bytta ut litt, for å si det pent.

Vi har laget god mat, og grillet en del denne uken. Mer grilling blir det i dette sommerværet.

Per Svein har fikset opp en brukt sykkel til Robert. Robert er i full sving med å jobbe, å fatte enkeltvedtak som saksbehandler hos NAV. Og han stortrives med jobben, og med kollegaer. Faddere og kollegaer er veldig fornøyd , og imponert over hvor fort han tar ting. Det har vært gjennomgangsmelodien fra alle, helt siden han kom til verden. Han lærer fort.

Vi har vært mye på sjøen. Innimellom diverse gjøremål, tar vi turen ut og blir noen timer.

Denne har vært med ut, og blitt lest, en skikkelit pageturner. Assads hostorie er ikke for pingler. Han kan underholde, den godeste Jussi.

Vi bare nyter dette været, og henter krefter ute i den frie naturen. Vi skal ut en tur i dag også.

Vi bedriver også litt ryddedugnad inne, og ute hos Robert denne uken. Etter å ha pantet flasker for haugevis av kroner, tok vi en softis i Høllen for å belønne oss sjøl for god jobb i sommervarmen.

Min vakre sønn i Høllen❤️

Vi hadde noen timer på sjøen i går også.

Vi traff denne svanen, og senere landet et par i sjøen rett ved siden av der vi satt på Herøya i Søgne. De var et vakkert og majestetisk syn.

Lufta sto nesten stille på sjøen i går. Før vi dro hjem, dro vi med båten, og sjekket ut hvilke skjær og holmer vi er medeiere i. Vi har eierandeler i noen få. De ligger i skjærgårdsparken, og de kan ikke brukes til noe. Det er mest en kuriositet, måkene bor der, og de er hjertelig velkommen til å bli til evig tid🤗

I går hadde jeg dameaften, og det var fint. Nå tar vi sommerferie, men vi er i gang igjen når skoleferien er over. Vi håper på mange slike deilige sommerdager, frem til oktober. Måtte dagen din ble superfin😍☀️☀️☀️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s