Rolig feiring☀️

I går la Per Svein den gamle passaten ut for salg. Robert har disponert den i tre år, men nå sang den på det siste verset. Robert har kjøpt seg sin egen lille brukte bil, så nå har passaten gjort nytten sin. Den har vært en velsignelse for familien i 14 år. Nå går den over til en ny tilværelse som delebil. Per Svein rakk bare å få lagt den ut på finn.no, før telefonen startet å ringe. Det tok ca tyve sekunder. Førstemann insisterte på å kjøpe den usett, og ville forhåndsbetale, og det var ikke måte på. Avtalen ble bekreftet på sms, mens telefonen fortsatte å ringe og ringe. Da var det bare å få lagt ut på finn at bilen var solgt. Den blir hentet fredag. Etterpå kunne Per Svein se at en hadde ringt 11 ganger. Han fikk gjort unna all papirmøljen så den nå er klar til levering/henting på fredag. Bombrikke ble sagt opp, og forsikringsselskapet ble kontaktet. Dette må ha vært tilnærmet historiens raskeste salg, men nå får bilen en ny tilværelse i Oslo. Og vi har avsluttet et kapittel.

Vi hadde et møte på huset med byggleder i går, det handlet om den videre fremdriften på huset. Det kommer jeg tilbake til i et annet blogginnlegg. Etter møtet hadde vi en liten tur på sjøen, før vi dro på butikken og handlet grillmat, og fyrte i gang grillen. Jhonny og Robert kom og spiste, før de dro med guttegjengen på bading.

Vi dro utover til huset, men tok først turen innom bror Herleik, som var begynt på prosjekt plen. Han rekker å bli helt ferdig før vi får flytta inn og vel så det. Uteområdet vårt blir et prosjekt for neste år, og mest sannsynlig også året etter det igjen. Alt til sin tid.

Nede i huset hos oss sparkles det, og det er nok å sparkle på.

Soveromsdelen, kjøkkenet og gangen har fått sin første omgang med sparkel. Her blir det store forandringer i løpet av de neste ukene. Det kan vi li👍

Håper du hadde en fin feiring i går. Med ønske om en super dag til deg og dine🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s