Midtsommer☀️

I dag popper jeg innom og ønsker alle en riktig god St. Hansfeiring. Sommersolverv var på lørdag, det betyr at dagene sakte, men sikkert blir kortere og mørkere. Det skal jeg ikke dvele ved i dag. Det er mange lyse og varme sommerkvelder som gjenstår før vi går mot høst. Disse kveldene skal nytes i rolig tempo. Etter en aktiv dag i går, med ærender og gjøremål til jeg stupte i seng, skal det gå rolig for seg i dag.

Dagens skal tilbringes i Søgnes vakre skjærgård. Det er godt og varmt for tiden, så det er greit å få litt vind under vingene, ute på havet. Jeg håper du får en nydelig feiring, på akkurat den måten du liker best. Have fun🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s