Sightseeing på huset🏠

I går lagde jeg noen videosnutter så det skulle bli lettere å se hvordan det kommer til å bli i det nye huset.

Jeg begynte med leiligheten, som inneholder kjøkken/ stue, gang, to soverom, bod og bad. Den skal vi leie ut når tiden er inne.

Jeg fortsatte med bibliotek, bad, vaskerom, teknisk rom/ bod og to soverom. Vi kaller dette for gjestefløyen, men vi kommer til å bruke det selv også. Jeg har alltid ønsket meg bibliotek, endelig skal bøkene mine få et fast sted å bo. Nå ligger de fleste pakket ned, men ellers har de vært å finne i de fleste rom i huset.

Deretter tok jeg turen ut og opp trappa, jeg sveipet innom garasjen og idebua til Per Svein, og avsluttet i kontordelen min. Det kommer til å skje veldig mye interresant både på kontoret og i garasjen. Vi gleder oss til å komme i gang, å ta det i bruk.

Det ble også en liten sveip rundt på verandaen.

Så kom turen til hovedetasje, med gang, bad og åpen løsning med kjøkken, spisesstue og stue.

Jeg avsluttet i vår private soveromsdel. Da var den første sigtseeingen i huset unnagjort. Når malerne er ferdig planlegger jeg å komme med en ny. Stay tuned enn så lenge.

En deilig mandag og super ukestart ønskes herfra🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s